vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Președintele CJ Dolj, la festivitatea de deschidere a anului școlar, la școala din Podari

Președintele Consiliului Județean (CJ) Dolj, Ion Prioteasa, a participat, luni, la Școala Gimnazială Podari, la manifestările dedicate deschiderii noului an de învățământ, context în care a fost organizată o festivitate de premiere a elevilor care au obținut rezultate deosebite la concursuri și olimpiade.

Cu această ocazie, Ion Prioteasa, președintele CJ Dolj, a reafirmat întreaga disponibilitate a administrației județene pentru susținere și colaborare în beneficiul educației.

Pentru mai mult de 95.000 de copii din județul nostru, ziua de astăzi reprezintă un nou început de drum. Mă simt onorat să vă pot fi alături în aceste momente deosebite și să vă transmit expresia respectului și a aprecierii noastre pentru școala doljeană și pentru școala din Podari, pentru dumneavoastră, oameni cu totul speciali, și pentru primarul localității, domnul Constantin Gheorghiță.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Vreau să remarc faptul că și acum, la fel ca și anul trecut, numărul elevilor de la Școala Gimnazială Podari care au urcat pe scenă, fiind premiați pentru reușitele de la concursuri și olimpiade, este cu adevărat impresionant. Sunt rezultate care fac cinste oricărei unități școlare, rezultate care reflectă pe deplin calitatea actului de învățământ.

În calitate de președinte al Consiliului Județean Dolj, vă asigur că rămânem alături de dumneavoastră și de autoritățile locale din Podari, în tot ceea ce întreprindeți, și că vom susține în continuare sistemul educațional, că vom fi același partener activ, care își oferă sprijinul pentru inițiativele și programele derulate pentru îmbunătățirea și dezvoltarea acestui domeniu.

Doresc să transmit sincerele noastre felicitări corpului profesoral, alături de cordiale urări de succes pentru toți cei care, de astăzi, încep un nou an școlar, dorindu-vă ca acesta să vă aducă tuturor cât mai multe performanțe și reușite notabile“, a declarat președintele Consiliului Județean Dolj, Ion Prioteasa.

La festivitatea organizată la Școala Gimnazială Podari, alături de președintele Consiliului Județean Dolj, Ion Prioteasa, au participat deputatul Ion Călin, primarul comunei Podari, Constantin Gheorghiță, și inspectorul școlar Simona Chiriță.

Politica