Și-a omorât fratele bătându-l cu lopata

Un bărbat, de 38 de ani, din comuna Crasna, a fost arestat preventiv în urma deciziei judecătorilor de la Tribunalul Gorj, după ce, joi seara, şi-a omorât fratele lovindu-l cu o lopată în cap.

„Admite propunerea formulată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Gorj privind arestarea preventivă a inculpatului Trăistaru Ion. Dispune arestarea preventivă pe o perioadă de 30 zile a inculpatului Trăistaru Ion, cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de omor. Cu drept de contestaţie în 48 ore de la pronunţare”, a stabilit instanţa.

Potrivit Gorjeanul.ro, scandalul a avut loc la o stână din satul Radoşi, iar agresorul a fugit după comiterea faptei, fiind prins ulterior de poliţişti. Fratele acestuia, victima în vârstă de 41 de ani a murit la spital.

Policlinica Buna Vestire Craiova

„În seara zilei de 1 septembrie 2016, în jurul orelor 18.30, a aplicat mai multe lovituri cu o lopată în cap fratelui său, producându-i leziuni traumatice ce au determinat decesul ulterior al acestuia. Ancheta continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor comiterii faptei, pentru stabilirea adevărului şi tragerea la răspundere a persoanei vinovate de săvârşirea infracţiunii”, a declarat Cristina Ciobanu, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj, pentru Gorjeanul.ro.

Populare

Recomandări

Guvernul adoptă OUG cu creșterile de salarii respinse de profesori

Guvernul aprobă OUG care ar trebui să detensioneze situaţia...

VIDEO/ Cu mașina, în groapă, pe Podul Electro

Un tânăr din Craiova a avut parte de o...

VIDEO/ A luat foc Trenul Regal 

Locomotiva cu abur a Trenului Regal a luat foc,...

Bărbatul din Slatina și-a ucis prietena din gelozie

Bărbatul de 50 de ani care şi-a ucis concubina...