vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Și-a omorât fratele bătându-l cu lopata

Un bărbat, de 38 de ani, din comuna Crasna, a fost arestat preventiv în urma deciziei judecătorilor de la Tribunalul Gorj, după ce, joi seara, şi-a omorât fratele lovindu-l cu o lopată în cap.

„Admite propunerea formulată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Gorj privind arestarea preventivă a inculpatului Trăistaru Ion. Dispune arestarea preventivă pe o perioadă de 30 zile a inculpatului Trăistaru Ion, cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de omor. Cu drept de contestaţie în 48 ore de la pronunţare”, a stabilit instanţa.

Potrivit Gorjeanul.ro, scandalul a avut loc la o stână din satul Radoşi, iar agresorul a fugit după comiterea faptei, fiind prins ulterior de poliţişti. Fratele acestuia, victima în vârstă de 41 de ani a murit la spital.

Policlinica Buna Vestire Craiova

„În seara zilei de 1 septembrie 2016, în jurul orelor 18.30, a aplicat mai multe lovituri cu o lopată în cap fratelui său, producându-i leziuni traumatice ce au determinat decesul ulterior al acestuia. Ancheta continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor comiterii faptei, pentru stabilirea adevărului şi tragerea la răspundere a persoanei vinovate de săvârşirea infracţiunii”, a declarat Cristina Ciobanu, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj, pentru Gorjeanul.ro.

Politica