vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

”Puştii” de la CSU au luat 4 puncte

După ce în primele etape fost învinse de Dinamo, Elitele de la CSU au obţinut puncte în meciurile de la Roman şi Buzău.

Juniorii de la CSU au obţinut 4 puncte în deplasările din cadrul etapei a doua din liga Elitelor U-19 şi U 17. În prima competiţie, trupa lui Mugur Guşatu a făcut uitat acel eşec 1-7 cu Dinamo din prima rundă şi s-a impus cu 1-0 la Roman, în faţa echipei local LPS, prin golul marcat de Cătălin Ion.

Formula folosită de Guşatu a fost: Costoaie – Borţa, Băloi, C. Ion, R. Bogdan – Stancu, Ivan – Cârlig, Bârzan, Gunie – Rodeanu. Au mai jucat: Pacionel, Marcov, Popescu şi R. Guşatu.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Dacă juniorii mari s-au impus, în schimb Elitele mici au remizat scor 1-1, în deplasare, la Centrul de Excelenţă Buzău. Golul craiovenilor a fost marcat de la punctul cu var de Gârbiţă în minutul 20, iar 30 de minute mai târziu au rămas în zece jucători odată cu eliminarea lui Nichifor.

La CSU, antrenorul Daniel Mogoşanu i-a utilizat pe: Bobonete – Manea, Constantinescu, Sima, Vadasis – Dobre, Șerban, Gârbiţă, Nichifor, Mihăilă – Zbona. Au mai jucat: Niţuică, Pacionel, Cercel, Stăiculescu.

Screciu titular şi Vlad nefolosit

Dintre cei doi juniori de la CSU convocaţi la loturile naţionale, doar Vladimir Screciu a jucat în meciurile de sâmbătă. În finala de la Syrenka Cupa, selecţionata Under 17 a României a fost învinsă la limită în ultimul act de Norvegia, scor 0-1, iar juniorul craiovean a fost folosit pe toată durata jocului.

În meciul cu Norvegia au evoluat I. Rus – Kovari (80 Ivan), Țieranu, Manolache, Petrice (63 Scarlat) – R. Chiriac (53 Duminică), Screciu, Casian (53 Ilie) – Tucaliuc (80 Mitracu), Sefer, Chera (63 Burghele).

Celălat jucător de la CSU chemat sub tricolor, portarul Andrei Vlad, nu a jucat în cel de-al doilea joc al naţionalei U 18 pregătite de Adrian Boingiu la turneul ”4 Nations” din Suedia, pierdut cu 3-5 în faţa Norvegiei. Totuşi, Vlad a apărat tot meciul în prima partidă cu Suedia, încheiată cu victoria tricolorilor scor 1-0.

 

 

Politica