Ambasadorul Indiei, în vizită la Târgu Jiu

Sa Partha Ray Ambasadorul Indiei în România a efectuat ieri, 1 septembrie, o vizită la Centrul Național de Informare și Promovare Turistică „Constantin Brâncuși” din cadrul Direcției de Turism și Evenimente Culturale a Primăriei Municipiului Târgu Jiu.

Cu această ocazie, oaspetelui i-au fost prezentate detalii despre activitatea de promovare a operelor sculptorului Constantin Brâncuși, dar și informații cu privire  la întregul potențial turistic și cultural al municipiului Târgu Jiu.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Ambasadorul Indiei în România a fost însoțit de scriitoarea Angelica Marinescu, cea care a lansat la Târgu Jiu o carte despre cultura indiană și a felicitat autoritățile locale pentru activitatea depusă. Acesta a scris câteva rânduri și în Cartea de Onoare a CNIPT.

Viceprimarul municipiului Târgu Jiu, Adrian Tudor, l-a asigurat pe Sa Partha Ray Ambasadorul Indiei în România că relația de prietenie stabilită prin vizita efectuată la Târgu Jiu va sta la baza organizării de alte evenimente culturale comune, cu atât mai mult cu cât se dorește prezentarea culturii indiene în instituțiile de învățământ din Târgu Jiu, prin organizarea de seminarii, expoziții sau ateliere de lucru.

Populare

Recomandări

Dragoș Bon dă vina pe teren, după egalul cu Tunari: „E jalnic”

CSU Craiova a scos un egal în finalul meciului...

Craiova. Noua șosea între Brestei-Râului și Calea Severinului se deschide astăzi

Drumul care va conecta Calea Severinului, de la intersecția...

În weekend, Craiova e în sărbătoare! Parcul Nicolae Romanescu împlinește 120 de ani

Cu 120 de ani în urmă, prindea viață, la...

Trei răniți, în urma unui accident rutier produs pe DN 7

Trei persoane au fost rănite, fiind transportate la spital,...