miercuri, aprilie 24, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Liga a 2-a/Pârvulescu crede în revenirea ”viperelor”

Căpitanul CSM-ului este convins că echipa sa va sparge gheaţa cu cei de la ACS Berceni, după 3 remize consecutive.

Cătălin Pârvulescu liderul din teren al ”viperelor albastre”, unul dintre pericolele evidente pentru apărările adverse, în special la fazele fixe, crede că se puteau obţine mai multe puncte în acest debut de campionat şi este convins că prima victorie va veni în meciul cu ACS Berceni.

Am fost la doar câteva minute de un succes la Arad, în faţa unei echipe care a jucat în barajul de promovare în prima ligă. Apoi am ratat mult cu ASU Poli, am dominat partida, dar mingea nu a vrut să intre în poartă. În fine, cred că am dominat la Baloteşti şi am avut multe ocazii dar am câştigat tot un punct. Una peste alta sunt trei puncte, nu am pierdut şi de cum în colo vor veni şi victoriile. Vom sparge gheaţa şi ne vom impune în meciul cu cei de la Berceni. Vom da totul pe teren, aşa cum am făcut şi până acum şi sunt convins că vom scăpa de ghinion. Jucăm mai bine de la meci la meci, am câştigat şi la capitolul omogenitate şi CSM o să fie o nucă greu de spart în acest campionat. Cred că avem tot ce ne trebuie, fotbalişti experimentaţi şi tineri cu mare poftă de joc şi de afirmare. Campionatul este lung, urmează multe meciuri dificile şi trebuie ca la fiecare dintre ele să ne concentrăm aşa cum trebuie, la maximum. Ne dorim foarte mult să jucăm în faţa unor tribune pline. Poate suporterii se aşteptau la mai mult de la acest început de campionat dar le vom demonstra că avem valoare”, a spus Pârvulescu. ”Talanul”, cum este poreclit de colegi, se simte mândru că joacă la gruparea din Zăvoi, mai ales că este unul dintre cei mai vechi jucători ai echipei:”Este o onoare pentru mine să fiu căpitanul echipei CSM. Sunt cel mai vechi jucător al echipei şi doar aici am jucat, cu excepţia perioade scurte în care am fost împrumutat la Pandurii Târgu Jiu. Îmi voi face şi datoria de căpitan. Una peste alta, cel mai important este să obţinem rezultate bune şi foarte bune şi să urcăm în clasament. Acolo pe primele locuri ne stă bine şi acolo vom ajunge. Faptul că am fost şi televizaţi foarte des, spune multe despre interesul aţintit asupra noastră. Este clar faptul că CSM este o echipă atractivă, mai ales că au venit la noi fotbalişti cunoscuţi la nivel de prim eşalon şi un tehnician foarte bun. Pentru noi este o onoare să fim urmăriţi în toată România”.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Cu Berceni, din nou pe sticlă

Pentru a doua oară în 4 etape, CSM Râmnicu Vâlcea va fi televizat în direct de Digisport, care deţine drepturile TV pentru eşalonul secund. Astfel, postul respectiv a programat meciul CSM-Berceni pentru luni, 29 august, cu începere de la ora 18. ”Vrem să creştem de la meci la meci, important este să batem etapa viitoare pe Berceni, trei puncte ne vor da moral pentru următoarele dispute grele, în deplasare cu Chindia şi Clinceni. Suntem o echipă în construcţie, am luat jucători pe ultima sută de metri. M-a bucurat jocul de la Baloteşti, dacă reuşeam să facem 2-0, cred că puteam câştiga. Liga a 2-a este foarte echilibrată, apar surprize la fiecare etapă. O să revenim rapid în prima parte a clasamentului, jocul prestat ne dă această speranţă”, a afirmat managerul echipei CSM, Lucian Munteanu.

Politica