miercuri, aprilie 24, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Continuă distribuirea ajutoarelor pentru persoanele defavorizate

Primăria municipiului Slatina continuă acțiunea de distribuire a pachetelor cu alimente către beneficiarii Programului operațional ”Ajutorarea persoanelor defavorizate”.

Toate persoanele din localitate care se încadrează în categoria persoanelor vizate de această acțiune şi care nu şi-au ridicat până acum alimentele în cursul lunii iulie, sunt aşteptate până pe 23 septembrie să le ridice.
Distribuirea alimentelor are loc tot la cantina Colegiului Tehnic ”Ion Mincu” de pe strada Drăgăneşti, nr. 25 (vizavi de Cimitirul Eroilor), de luni până vineri între orele 08.00 – 16.00.
Fiecare beneficiar primeşte câte o cutie cu alimente (8,8 kg./cutie). Conținutul fiecărui pachet constă în:
1. Faină albă de grâu ……………………. 1 kg.
2. Mălai ……………………………………… 2 kg.
3. Paste făinoase …………………………. 400 g.
4. Ulei ……………………………………….. 2 litri
5. Zahăr …………………………………….. 1 kg.
6. Conserva carne de vita ………………. o cutie de 300 g.
7. Conserva pateu de ficat de porc …….o cutie de 200 g.
8. Orez ……………………………………… 1 kg.
9. Conserva de pasta de tomate ………. o cutie de 400 g.
10. Fasole boabe …………………………. o punga de 500 g.
.
“Ajutoarele alimentare se ridică personal de către beneficiari sau reprezentanții legali ai acestora, de la punctul de distribuție pe baza actului de identitate şi a documentului din care rezultă apartenența beneficiarului la una din categoriile enumerate. Reprezentanții legali vor prezenta, în plus, actul propriu de identitate şi documentul prin care s-a instituit reprezentarea. Documentele prezentate, trebuie să fie valabile la data distribuției”, a anunţat Primăria.

 

Politica