marți, aprilie 16, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Bătaie în stradă, pe porumbul din câmp

O stradă din satul Braneţ, comuna Bârza, s-a transformat luni seara în câmp de luptă. Mai mult de zece persoane au fost implicate în conflictul în urma căruia şase oameni au ajuns la spital.

Scandalul a izbucnit între o familie de români şi una de romi, iar motivul ar fi fost porumbii din câmp pe care cei din urmă ar fi încercat să îi fure. Poliţia cercetează în continuare incidentul. În conflict s-ar fi folosit răngi şi bâte. Pentru aplanarea scandalului au intervenit şi jandarmii.

Primarul comunei Bârza spune că martorii i-au povestit că, un cetăţean care lucrează o suprafaţă mai mare de teren pe teritoriul comunei a fost oprit din drum de grupul de romi şi agresat.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Cetăţeanul ăsta, din ce am aflat şi eu, că există mai multe variante, care ar fi fost împreună cu tatăl său, a fost agresat de grupul ăsta de recalcitranţi. Omul are pământ în zonă, are nişte utilaje, iar în urmă cu câteva nopţi i-ar fi pus pe fugă, în câmp. Ăştia, la beţie, îşi aduseră aminte, şi de aici scandalul. Mai săriră şi alţii în sprijinul omului, că altfel era prăpăd. Din ce am înţeles de la poliţişti ar fi vorba de cinci răniţi, băiatul ăsta, tatăl lui şi încă trei. Conflictul deocamdată e stins, dar sunt jandarmi aici, e poliţie… Aşa, scandal au mai făcut ei la beţie, dar nu aşa de grav“, a spus primarul, potrivit adevărul.ro.

Şase persoane au fost duse la Spitalul Orăşenesc Balş, iar ulterior o parte dintre acestea au fost transferate la Urgenţa din Slatina.

 

Politica