joi, martie 28, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

JUDO/Au căpătat experienţă la Cupa Europei

Prezent cu o junioară şi 3 cadete la etapa Cupei Europei la judo pentru juniori, de la Ploieşti, CSM Drobeta n-a prins podiumul

Dacă junioara Krisztina Tătar (52 kg) a ratat meciul pentru medalia de bronz şi s-a clasat, în final, pe poziţia a V-a la categoria sa de greutate, cadetele Anda Vâlvoi (57 kg) şi Lorena Necula (70 kg) au încheiat competiţia pe locul al IX-lea, iar Andreea Bortoş (57 kg) a pierdut din primul tur.

„Tătar a fost aproape de podium. Era greu pentru celelalte fete să se apropie de medalie, fiindcă ele de-abia anul viitor vor fi junioare. Oricum, această etapa a Cupei Europei a reprezentat o experienţă utilă pentru ele”, a spus Lena Sterea, unul dintre antrenorii de la CSM Drobeta.

Policlinica Buna Vestire Craiova

La sfârşitul acestei săptămâni, elevii săi vor participa la ediţia a XXXI-a a Turneului Internaţional Cupa Drobeta, competiţie la care sunt aşteptaţi peste 500 de judoka, din 11 ţări.

„Sâmbătă şi duminică avem o nouă ediţie a Cupei Drobeta. Delegaţiile cluburilor vor sosi de vineri, iar până în prezent au confirmat prezenţa sportivi din 11 ţări. Se anunţă un turneu puternic, cu mulţi judoka valoroşi, de la cluburi cu tradiţie, atât din ţară, cât şi din străinătate”, a precizat Sterea.

Aceasta va fi şi arbitru la competiţia de la malul Dunării, calitate pe care a îndeplinit-o şi la etapa Cupei Europei de juniori, de la Ploieşti.

Clecleonia riciu bronz la cupa europei (1) copyonia Rîciu, medaliată cu bronz la Cupa Europei
La etapa Cupei Europei de juniori la judo desfăşurată la Ploieşti, sportiva originară din Strehaia, dar legitimată la clubul CSU Craiova, a izbutit să îşi adjudece o medalie de bronz. Cleonia Rîciu a urcat pe ultima treaptă a podiumului în limitele categoriei 52 de kg.

Politica