vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

JCI Fit Day 2016

Este timpul să ne relaxăm atât noi, cei tineri, cât și adulții iar căldura de afară nu ar trebui să ne oprească. Vă aşteptăm duminică, 21 AUGUST 2016, începând cu ora 10.00 în Piața Mihai Viteazul la cel mai mare curs de aerobic din Craiova! Împreună dăm startul mișcării!

Proiectul dezvoltat de către Asociația Junior Chamber International Craiova este o acțiune dedicată cetățenilor din Craiova și are ca scop atenționarea publicului larg asupra unui stil de viață sănătos prin sport.

De ce trebuie să participi și tu?Acum că este vară ne putem relaxa și distra împreună. În opinia noastră, sportul nu este doar o modalitate de a scăpa de kilogramele nedorite sau de a-ți prelungi viața, ci și o oportunitate de dezoltare personală, de autocunoaștere, de depășire a limitelor, de a fi mai fericit sau de a-ți largi cercul de prieteni.

Policlinica Buna Vestire Craiova

De ce ai nevoie pentru a participa? Ei bine, este nevoie să completezi formularul de înscriere aflat pe pagina oficială a evenimentului ,,JCI FIT DAY’’ – https://www.facebook.com/events/620246544819478/ sau de pe site-ul www.jcicraiova.ro. Acestea fiind spuse, vă așteptăm duminică pentru a demonstra că este posibil să strângi la un loc un număr mare de oameni, chiar dacă nu le oferi mici și bere, ci apă și sport.

Proiectele JCI Craiova se desfăşoară pe bază de voluntariat şi sunt axate pe cele 4 arii de dezvoltare ale JCI: antreprenoriat şi business, dezvoltare personală şi leadership, responsabilitate socială – implicare în comunitate, relaţii internaţionale şi implementarea obiectivelor mileniului (UN MDGs) setate alături de partenerul internațional principal ONU.

Prin specificul organizației, în raportul cu valorile europene vis a vis de responsabilitatea cetățeanului de drept , JCI promovează implicarea activă a antreprenorilor în comunitatea locală, stimulează implicarea tinerilor în societate și conceptul de cetățenie activă.

Politica