sâmbătă, aprilie 20, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Reţinuţi pentru furturi continuate

Poliţia Oraşului Târgu Cărbuneşti a identificat, în cursul zilei de miercuri, autorii unor furturi comise pe o durată de peste şase luni, în dauna a trei persoane din comuna Săuleşti, informează Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Gorj. Este vorba despre doi bărbaţi, de 19 şi 37 de ani, ambii din aceeaşi localitate, care, în perioada noiembrie 2015-iulie 2016, au furat din locuinţele unei femei, de 49 de ani, şi unor bărbaţi, de 67, respectiv 76 de ani.

Faţă de cei doi suspecţi a fost luată măsura reţinerii pe bază de ordonanţă pentru 24 de ore, fiind introduşi în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al IPJ Gorj, urmând a fi prezentaţi Parchetului şi Judecătoriei Târgu Cărbuneşti cu propunere de arestare preventivă.

Reamintim că, miercuri dimineaţa, poliţiştii au efectuat patru percheziţii domiciliare, la persoane bănuite de furturi din locuinţe, de pe raza localităţii Săuleşti şi a municipiului Târgu Jiu. În urma percheziţiilor, au fost ridicate mai multe bunuri, precum aparatură electrică, electronică, mobilier şi alte bunuri de uz casnic, care s-au dovedit că proveneau din săvârşirea infracţiunilor de furt.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica