Au plecat cu marfă la piață, dar au ajuns într-o râpă

Un grav accident rutier s-a produs noaptea trecută la Malu Mare. Două persoane și-au pierdut viața, iar o alta a fost rănită.

Doi doljeni din Teasc plecaseră, în jurul orei 3, cu duba încărcată cu ardei la piață în Craiova. Pe podul de la Malu Mare însă, au fost loviți frontal de un BMW condus din sens opus de un tânăr de 19 ani. În urma impactului, duba a fost proiectată prin balustrada de beton a podului și a căzut în râpă.

20160812_105611[1]Șoferul dubei, Marin Ciucu, de 51 ani, a decedat, iar o vecină a acestuia, care se afla în mașină a rănită. Și șoferul BMW-ului, Ștefan Buștean, vinovat de producerea accidentului, a decedat.

În noaptea de 11/12.08.2016, ora 03.30, pe D.N. 55, în localitatea Malu Mare, în timp ce B.ŞTEFAN, de 19 ani, din comuna Malu Mare, Dolj fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, în timp ce conducea un autoturism, pe direcţia Craiova-Bechet, pe sensul opus de mers, a intrat în coliziune frontală cu autoutilitara condusă regulamentar din sens opus de C.MARIN, 51 de ani, din comuna Teasc, Dolj pe care a proiectat-o intr-un pod din beton pe care l-a rupt, iar ulterior autoutilitara a cazut intr-o rapa, În urma accidentului a rezultat decesul ambilor conducători auto şi vătămarea corporală uşoară a ANGELEI N., 52 de ani, din comuna Teasc, Dolj, pasageră în autoutilitară. Polițiștii rutieri ajunși la fața locului au întocmit dosar de cercetare penală, cercetările fiind continuate pentru stabilirea cu exactitate a modalității de producere a aevenimentului rutier.”- IPJ Dolj.

Populare

Recomandări