vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Zilele Orşovei din acest weekend blochează câteva străzi

Reprezentanţii Primăriei municipiului Orşova anunţă participanţii la trafic că începând de miercuri, 10 august ora 8.00 se vor impune anumite restricţii de circulaţie în oraş, având în vedere pregătirile pentru Zilele Orşovei.

,,Având în vedere că in perioada 12-15 august 2016 în municipiul Orşova se vor desfăşura manifestările prilejuite de Zilele municipiului Orşova, începând cu data de 10.08.2016 ora 8.00 şi 17.08.2016, ora 16.00, circulaţia rutieră pe sectorul de drum al b-dului 1Decembrie, zona Pensiunea Oliver, Judecătoria Orşova, Primăria municipiului Orşova şi intersecţia cu str. Bradului, sediul SC Floricola va fi închisă. Pentru accesul in alte zone se vor folosi rutele ocolitoare existente. Vă mulţumim pentru înţelegere”, au transmis printr-un comunicat de presă reprezentanţii Primăriei Orşova, Serviciul A.D.P.P.

La zilele Orşovei participă interpreţi cunoscuţi de muzică populară şi uşoară, trupe şi tarafuri renumite, comercianţi cu mici bere şi suveniruri. În plus vor fi şi activităţi culturale şi sportive după un calendar pe care încă primăria nu l-a făcut public. Nici suma alocată de la bugetul orşovean pentru această sărbătoare nu a fost anunţată deocamdată de către organizatori.

Policlinica Buna Vestire Craiova

 

Politica