joi, martie 28, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Primăria Târgu Jiu: Construcţia stadionului la 40%

Primăria Târgu Jiu susţine că investiţia ce se derulează la Stadionul Municipal este realizată în proporţie de 40 %.

Va fi o construcţie dispusă pe cinci nivele, la subsolul căreia vor fi disponibile 300 de locuri de parcare. De asemenea, în incinta arenei, conform proiectului, va fi construit un hotel de 4 stele cu 40 de unităţi de cazare şi o clădire administrativă.
Stadionul va deveni una dintre cele mai moderne arene sportive din ţară, fiind clasificată la un înalt nivel UEFA, putând găzdui meciuri din Cupele Europene”, precizează reprezentanţii Primăriei.

Noul stadion va avea peste 12.500 de locuri şi va avea şi un hotel de patru stele, precum şi spaţii administrative.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Cea de-a doua tribună principală va fi situată în zona actualului Hotel Sport va cuprinde două construcţii noi: un hotel de patru stele cu 40 de unităţi de cazare cu un corp administrativ şi o nouă construcţie care înglobează actualul Hotel Sport, extinzând spaţiile acestuia decurgând“, a declarat, potrivit adevarul.ro, Raul Chiriac, purtător de cuvânt al Primăriei Târgu Jiu.

Investiţia presupune şi refacerea terenului de atletism şi extinderea cu un culoar, astfel încât pista să fie omologată pentru investiţii naţionale, cât şi internaţionale, mai arată sursa citată.

 

Politica