vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

CSU caută prima victorie în Cupa Ligii, la Cluj-Napoca

Ultimele două victorii din campionat ale echipei oltene au arătat că trupa lui Mulţescu începe să îşi definească un stil de joc eficient, care le poate aduce rezultatele aşteptate în acest sezon. Pe lângă meciurile din Liga I, CSU Craiova va fi angrenată şi în cele două competiţii knock-out ale fotbalului românesc, Cupa Ligii şi Cupa României, întreceri care pot aduce trofee în vitrina formaţiei din Craiova. În această seară, de la ora 18.00, gruparea craioveană va începe bătălia în Cupa Ligii, întâlnind în faza optimilor de finală CFR Cluj, în deplasare.

Echipa clujeană este un adversar de luat în seamă, dar startul de sezon oscilant demonstrează că CFR-ul nu se află în cea mai strălucită situaţie pe plan fotbalistic, odată şi cu problemele interne cu care se confruntă clubul. Clujenii au înregistrat o remiză în prima etapă a campionatului, cu Dinamo Bucureşti, au pierdut la FC Botoşani, cu scorul de 3-1, şi au obţinut o primă victorie cu Concordia Chiajna în etapa a treia, scor 2-0. Craiova se află în urcare de formă, după ce în prima etapă a pierdut cu puţin ghinion pe terenul lui Pandurii, dar s-a revanşat în ultimele două runde impunându-se cu scorul de 2-1 în faţa lui ASA Târgu Mureş şi Astra Giurgiu, campioana ţării.

Se pare că jocul craiovenilor capătă stabilitate, dar rămâne de văzut dacă formaţia olteană va repeta evoluţiile bune din ultimele două meciuri în această seară la Cluj-Napoca, asta contând şi de formula pe care o va introduce antrenorul Gigi Mulţescu, dacă va trimite cea mai bună garnitură în joc sau va alege să ofere minute şi celor care au evoluat mai puţin. Ca o scurtă istorie a întâlnirilor dintre CFR Cluj şi CSU Craiova, echipa din Gruia s-a impus în două partide, în timp ce formaţia din Bănie a câştigat tot două meciuri, iar alte două jocuri s-au încheiat la egalitate, din totalul celor şase confruntări existente până acum.

Policlinica Buna Vestire Craiova

În altă ordine de idei, primul meci al optimilor Cupei Ligii, dintre FC Botoşani şi CSM Poli Iaşi, s-a încheiat cu victoria botoşănenilor cu scorul de 1-0. În cursul zilei de ieri, au mai avut loc trei partide, între Gaz Metan Mediaş – ASA Târgu Mureş, Poli Timişoara – FC Viitorul, Concordia Chiajna – Pandurii Târgu Jiu, care s-au încheiat după terminarea acestei ediţii. Astăzi, în afara meciului dintre CFR Cluj şi CSU Craiova, se va mai disputa şi meciul FC Voluntari – Dinamo Bucureşti, de la ora 21.00.

 

Politica