joi, martie 28, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Bănățean, reținut pentru două furturi în Craiova

Un bărbat de 28 de ani din Lugoj a fost prins de polițiștii doljeni după ce a furat 850 lei dintr-un magazin din Craiova.

Potrivit polițiștilor doljeni sesizarea a fost făcută în data de 16.07.2016, de V.CRISTI, 34 de ani, din Craiova. Acesta a sesizat faptul că, în noaptea de 15/16.07.2016, prin spargerea geamului de la o ușă de acces a unui magazin, situat pe Bld. Știrbei Vodă din Craiova, persoane necunoscute au pătruns în interior şi din casa de marcat au sustras suma de 850 lei.

Polițiștii Secției 2 au demarat investigațiile, în prin coroborarea probelor și informațiilor, în cursul zilei de ieri, a fost identificat și condus pentru audieri B. ADRIAN, 28 de ani, din Lugoj, județul Timiș.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Din investigații a rezultat că acesta este autorul, totodată polițiștii stabilind că, în noaptea de 05/06.08.2016, a sustras 260 lei dintr-o frizerie din Craiova.

Faţă de inculpat a fost pusă în mişcare acţiunea penală pentru săvârşirea a două infracţiuni de furt calificat și a fost luată măsura reținerii pe bază de ordonanță pentru 24 de ore, urmând ca astăzi să fie prezentat magistraților cu propunere de arestare preventivă.

Polițiștii l-au încarcerat pe bărbat în Centrul de Reținere și Arest Preventiv Dolj.

Politica