sâmbătă, aprilie 20, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Cultivau cannabis în solari

În comuna Nicolae Bălcescu, din județul Vâlcea, solul e perfect pentru cultivat… cannabis.

Cinci persoane sunt acuzate că au plantat aproximativ 300 de semințe de cannabis într-un solari, pe raza acestei comune.

Poliţiştii specializaţi în combaterea criminalităţii organizate din Vâlcea, ai Direcției Operațiuni Speciale a Poliției Române și procurorii D.I.I.C.O.T. din Vâlcea, au descoperit cultura de cannabis, în urma a 5 percheziţii efectuate în municipiul Bucureşti şi comuna Nicolae Bălcescu, din judeţul Vâlcea.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Din cercetări a reieşit că, persoanele bănuite, organizate într-un grup infracţional, ar fi cumpărat o proprietate în comuna Nicolae Bălcescu, din județul Vâlcea, unde, într-un solar, ar fi plantat aproximativ 300 de seminţe de cannabis.

În urma perchezițiilor, polițiștii au identificat o cultură outdoor, formată din 256 de plante de cannabis, 12 grame de fragmente vegetale, un plic cu mai multe seminţe de cannabis, 3 grindere, 2 bidoane de nutrienţi pentru plante, 3 laptop-uri, o tabletă, 5 telefoane mobile, 4 SIM-uri, 1.300 de lei, foiţe şi diverse înscrisuri”, potrivit IPJ Vâlcea.

5 persoane au fost duse la audieri, fiind suspectate de constituire de grup infracţional organizat şi de cultivare și deţinere de droguri de risc, fără drept.

Politica