joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Chirurg din Filiași, prins când restituia șpaga primită

Un chirurg de la Spitalul Filiași a fost reținut pentru 24 de ore, iar sâmbătă va fi prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă, pentru luare de mită. Acesta a fost prins în timp ce restituia mita primită de la aparaținătorul unui pacient.

Vineri, 5 august a.c., ofițerii Direcției Generale Anticorupție (D.G.A.) — Serviciul Județean Anticorupție (S.J.A.) Dolj, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj, au desfășurat activități procedurale pentru probarea activității infracționale a lui C.V., medic chirurg la Spitalul Filiași, care a primit de la un denunțător suma de 100 euro pentru o intervenție chirurgicală.

În fapt, denunțătorul a sesizat că, la data de 27.07.2016, medicul a primit cei 100 de euro pentru a urgenta efectuarea intervenției chirurgicale asupra fiului său și, fiind nemulțumit de serviciile prestate, a solicitat restituirea sumei de bani.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Astăzi, ca urmare a întâlnirii dintre denunțător și medic, acesta a restituit suma de bani primită anterior cu titlu de mită.

În baza probatoriului administrat, s-a dispus punerea în mișcare a acțiunii penale împotriva medicului C.V., sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ,,luare de mită’.”- DGA

Politica