sâmbătă, aprilie 20, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Incendiu la o gospodărie din Olt

O anexa gospodărească din satul Măgura, comuna Perieți, a fost cuprinsă de flăcări, miercuri, în jurul orei 19:00. Proprietara, în vârstă de 73 de ani, a făcut atac de panică, iar echipajul SMURD i-a oferit asistență la locul intervenției.

La fața locului s-au deplasat două autospeciale de stingere cu apă și spumă și un echipaj de prim ajutor. În momentul sosirii echipajelor, incendiul se manifesta cu flacără și degajări mari de fum, la acoperișul anexei și bunurile din interiorul acesteia. Intervenția salvatorilor a durat aproximativ o oră, incendiul fiind lichidat în limitele găsite”, informează ISU Olt.

În urma incendiului au ars acoperișul încăperii pe circa 40 de metri pătrați, pereții din plăci OSB și articole de uz casnic și gospodăresc depozitate în interiorul anexei. Cauza probabilă a incendiului, stabilită în urma cercetării la fața locului, este folosirea focului deschis în spații închise. Proprietara a folosit pentru gătit o lampă cu combustibil gazos, iar focul s-a propagat la materialele combustibile aflate în apropiere.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica