Liderul PNL Slatina, amendat de Poliţia Locală

Preşedintele PNL Slatina, Andrei Iordache, fost manager al Spitalului Judeţean de Urgenţă a fost amendat de poliţia locală. Acesta a amplast pe domeniul public un cort pentru o acţiune de prevenire a efectelor caniculei, însă Poliţia Locală susţine că aici s-au desfăşurat activităţi electorale. Aşa că Iordache s-a ales cu o amendă de 500 lei.

Şeful PNL Slatina făcuse o solicitare la Primărie pentru a i se autoriza amplasarea unui număr de cinci pavilioane, unde ar fi urmat ca cetăţenii să beneficieze de apă şi prim-ajutor în perioadele caniculare.

Potrivit informaţiilor Gazeta Nouă, Primăria Slatina i-a solicitat şefului lileralilor, în scris, mai multe detalii pentru că cererea iniţială era generică.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Liberalii nu au aşteptat aprobarea şi au amplasat, în faţa sediului PNL, un cort unde au afişat un mesaj electoral: „PNL are un obiectiv: apă potabilă pentru Slatina”, arată sursa citată.

Astfel că, pentru faptul că domeniul public a fost ocupat fără avizul sau aprobarea primăriei, Iordache a fost sancţionat cu suma de 500 de lei, conform HCL 490/2014.

sursa foto: adevarul.ro

Populare

Recomandări

Minoră din Olt, dispărută de Ziua Copilului

Update:În urma activităților de căutare, minora a fost identificată...

FRF a sesizat Departamentul Antifraudă, după acuzele lui Mititelu

FRF a sesizat Departamentul de Integritate şi Antifraudă în...

Trei adolescenți, arestați după ce au mâncat o lebădă și i-au furat puii

Trei adolescenți au fost arestați după ce au ucis...