vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Pensionar din Motru, câștigătorul marelui premiu la Loto 6/49

Un pensionar din Motru, Gorj, a castigat la tragerea Loto 6/49 din data de 28 iulie a.c.,  marele premiu in valoare de 17.723.482,04 lei.

„Dumnezeu da dupa suflet…Jucatorii sa aiba incredere in acest joc si in Loteria Romana!”, s spus câștigătorul.

„Norocosul castigator este un pensionar din Motru care joaca la Loteria Romana de 50 de ani. Desi acesta este primul mare castig din cariera de jucator, ne-a marturisit ca nu a avut niciodata indoieli in ceea ce priveste corectitudinea jocurilor.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Considera ca este un castig meritat dupa 50 de ani de participare la joc si isi doreste sa duca, in continuare, o viata cat mai normala alaturi de familia sa.

Numerele jucate nu au niciun fel de semnificatie personala, a fost pur si simplu noroc: toate cele sase numere au fost extrase din bol.

A jucat biletul la agentia 18-005 din Motru, jud. Gorj, chiar in dimineata zilei de joi si a urmarit, ca de fiecare data, in direct, pe TVR1, tragerile loto.

Intrebat fiind care a fost prima reactie cand si-a dat seama ca este castigator, ne-a raspuns ferm ca i s-a parut ceva normal dupa 50 de ani de participare constanta la joc”, potrivit Loteriei Române.

Castigatorul s-a prezentat, astazi sa-si ridice premiul.

Politica