miercuri, aprilie 24, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Liga 2-a/CSM, învinsã în Zãvoi de Clinceni

În ultimul amical din intersezon, trupa lui Jerry Gane a pierdut sâmbãtã în fața Clinceniului

FC Clinceni a reuşit sâmbãtã, în Zãvoi, prima victorie în amicalele din aceastã varã, culmea tocmai în fața echipei CSM Râmnicu Vâlcea. Unicul gol al meciului a fost reușit de Coman în minutul 36. Trebuie spus cã în prima reprizã CSM a avut singura ocazie notabilã, prin B. Geantã, care însã a fost blocat de fostul portar al Vâlcii, Florin Matache.

Mã aşteptam la mai mult de la echipa mea, nu a fost un joc sã îl dominãm, a fost un meci echilibrat, nu mi-a convenit rezultatul. Suntem cu o sãptãmânã înaintea startului campionatului şi mã aşteptam la mai mult de la unii jucãtori, e clar cã nu a fost un meci foarte reuşit. Am avut şi aspecte bune în joc, am avut posesie şi câteva ocazii bune, dar nu le-am fructificat.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Ne pregãtim de trei sãptãmâni şi jumãtate, suferim la relaţiile de joc, este o formulã nouã de joc, sunt mulţi jucãtori tineri. E clar cã suferim şi în zona centralã, trebuie sã avem acolo un jucãtor cu experienţã, acesta este postul unde suntem acum deficitari.

Primul pas a fost sã ne definitivãm un lot, în acest moment, toţi cei care sunt aici au semnat contracte, Cucui, Piscanu şi Stoica sunt accidentaţi. Lotul nu este definitivat, o sã facem o analizã, sã vedem dacã este nevoie sã mai împrumutãm jucãtori tineri altor echipe, apoi poate mai aducem un mijlocaş, un portar şi un fundaşş central”, a spus Jerry Gane.

Tehnicianul craiovean i-a avut în teren în prima reprizã pe: Muþiu – David, Cr. Munteanu, Pârvulescu, Dumitraşcu – Fl. Pârvu, Drãghici – Georgescu, B. Geantã, Vasile – Dina. Au mai jucat: Cârstea, Ceapã, Ov. Mihai, Iordache, Buşu, M. Popescu, Luduşan, Samson, M. Ion și Preda.

De partea cealalatã, echipa ilfoveanã antrenatã de Mugur Bolohan i-a folosit pe: Matache – Butean, A. Niţu, Marin, Perju – Cocârlã, Chebac, Pãdureţu, Gojnea – M. Coman, Antohi. Au mai evoluat: Iancu, Radu, Venþer, Cr. Matei, M. Neagu, A. Vlad, Fl. Ştefan.

Amicalul cu cei de la Clinceni a fost al cincelea pentru vâlceni în perioada precompetiționalã. În prima partidã CSM a remizat în Zãvoi, scor 1-1, cu Juventus București, apoi a pierdut pe propriul teren scor 0-2, cu Pandurii Târgu Jiu. A urmat singura victorie, 3-0, în deplasare cu CS Șirineasa, precum și un rezultat de egalitate, 2-2, cu gruparea sibianã de liga a 3-a FC Hermannstadt.

Totodatã, CSM-ul își va afla astãzi programul meciurilor din ediția 2016-2017, deoarece cu începere de la ora 16, în sala ”Nicolae Dobrin” de la sediul Federaţiei Române de Fotbal, va avea loc tragerea la sorţi a calendarului competiţional a noii ediţii de campionat a ligii a 2-a.

În noul sezon, liga a 2- se va disputa sub forma unei singure serii, în sistem fiecare cu fiecare, tur şi retur, renunţându-se la sistemul din ediţia precedentã de campionat, care a constatat într-un sezon regulat cu douã serii, urmat de un play-off şi un play-out pentru fiecare serie.

Politica