joi, aprilie 18, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

CSM, infuzie sănătoasă cu juniori

Obligată de regulamentele FRF să aibă în teren doi juniori născuţi în anul 1995 sau mai mici, echipa vâlceană s-a mişcat bine, până acum, la acest capitol.

Trupa lui Jerry Gane este foarte prolifică faţă de sezonul trecut pe piaţa transferurilor, iar acum echipa olteană pare să stea mult mai bine la capitolul juniori, acolo unde Jerry Gane are mai multe opţiuni. Vâlcenii vor beneficia şi în noul sezon de serviciile lui Andrei Luduşan, cel care deşi s-a antrenat în ultima perioadă cu prim-divizionara ASA Târgu Mureş, iar cluburile se puseseră de acord, a revenit la gruparea din Zăvoi. Oficialii vâlceni ceruseră ca jucătorul să fie deţinut în coproprietate, dar mureşenii se pare că nu au fost de acord. Pe lângă Luduşan, alţi trei juniori talentaţi au fost aduşi: mijlocaşul Drăghici împrumutat de la Şcoala de Fotbal Ardealul Cluj, care a jucat în două amicale pentru CSM  şi a fost în această vară în cantonament cu CSU Craiova, portarul Muţiu împrumutat de la Dinamo, precum şi  mijlocaşul central Adrian Cârstea, care a fost transferat de la ACS Podari, la propunerea lui Jerry Gane. În schimb, unul dintre fundaşii pe care Gane se baza pentru noul sezon, Ionuţ Neag a părăsit echipa revenind la Rapid. Pe lângă cei 3 juniori sosiţi în acestă vară, alţi 6 jucători noi sunt sub comanda lui Gane, este vorba de Sorin Buşu (fundaş stânga, FCM Baia Mare), Cristi Munteanu (fundaş central, Viitorul), Alexandru David (fundaş dreapta, Petrolul),Florian Pârvu (mijlocaş central, Turnu Măgurele), Mihai Dina (atacant, AEL Limassol)  şi Grigore Ceapă (atacant, Şirineasa). ”Mai căutăm un mijlocaş central cu experienţă, dar şi un alt junior pentru postul de portar. Purtăm discuţii avansate pentru aducererea lor, dar vom vedea ce se va rezolva”, a spus  managerul Lucian Munteanu.

Sâmbătă, amical cu  Academica Clinceni

Policlinica Buna Vestire Craiova

Cu toate că iniţial programase un joc cu  gruparea din liga a 3-a, FCM Alexandria, CSM Râmnicu Vâlcea nu se va mai duela cu echipa din Teleorman şi şi-a schimbat adversara. Astfel, sâmbătă de la ora 11, echipa antrenată de Jerry Gane va juca ultimul amical înainte de startul ediţiei de campionat 2016-2017, împotriva unei formaţii din eşalonul secund, Academica Clinceni.

Politica