sâmbătă, aprilie 20, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

DNA îi vrea înapoi, sub control judiciar, pe Radu Preda și Daniela Popescu

Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie – Direcţia Naţională Anticorupţie a contestat decizia magistraților Tribunalului București de a-i cerceta fără măsuri preventive pe fostul administrator public al Craiovei, Radu Preda, și pe reprezentanta Asociației „Pro Craiova”, Daniela Elena Popescu.

Tribunalul București decisese, vineri, 22 iulie, ca amândurora să le fie ridicată măsura controlului judiciar, însă, în cursul zilei de luni, a fost declarată contestația.

Reamintim că Radu Preda şi Daniela Elena Popescu sunt trimiși în judecată în dosarul în care mai este sub cercetare și primarul Craiovei, Lia Olguța Vasilescu. Fostul administrator public este acuzat de două infracțiuni de complicitate la luare de mită și instigare la spălare de bani, iar reprezentanta asociației de complicitate la luare de mită și spălare de bani. Dosarul vizează susținerea financiară a concertului pe care Goran Bregovic l-a susținut în campania electorală a Olguței Vasilescu, dar și vopsirea unor fațade din centrul Craiovei în anul 2014, acțiuni efectuate prin sponsorizări ale unor firme prin Asociația „Pro Craiova”.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica