sâmbătă, aprilie 20, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Trupa No Antidote lansează un nou videoclip

Trupa craioveană de rock alternativ No Antidote lansează, vineri, 29 iulie a.c., un nou videoclip. Evenimentul va avea loc în sala mică a Casei de Cultură a Studenţilor din Bănie, începând cu ora 20:00, când cei prezenţi se vor putea bucura şi de un concert marca No Antidote. Acesta va include şi o surpiză: cea mai nouă piesă a celor cinci „antidoţi”, cântată în premieră.

Piesa pentru care cei cinci membri ai trupei, Nico (voce), Diana (voce), Andrei (bass), Bogdan (tobe) şi Răzvan (chitară), au decis să facă un videoclip, al doilea al trupei şi primul în formula aceasta, se numeşte „Who you are” („Cine eşti” – n.r.), iar fanii trupei o ştiu de mai multă vreme. „Piesa este compusă cu mulţi ani în urmă, de la o linie melodică de bass a lui Andrei. Am dezvoltat ideea sa în componenţa de atunci, Nico a scris versurile şi aşa a luat naştere piesa. Acum, ea sună diferit. Se observă amprentele lui Răzvan şi ale Dianei. Am remodelat-o, am reînregistrat-o şi pur şi simplu ne-am gândit că merită un pic”, a explicat Bogdan Oprănescu, toboşarul trupei. Piesa are un mesaj motivaţional, care te îndeamnă săţi deschizi inima pentru a vedea cu adevărat cine eşti, să cauţi adevărul în tot şi să mergi până la capăt pentru a câştiga, după cum povesteşte Bogdan.

Cea mai nouă melodie No Antidote, cântată în premieră, vineri

Policlinica Buna Vestire Craiova

Filmările la clip au durat în jur de trei zile şi nu au avut neapărat un scenariu, ci s-a mers mai degrabă pe naturaleţe şi pe intuiţie. „De montaj s-a ocupat Andrei, bassistul trupei. În clip am surprins diferite ipostaze ale noastre când suntem împreună şi nu numai… Nu dăm prea mult din casă despre el, ci vrem să lăsăm un pic de suspans pentru vineri”, a mai spus Bogan Oprănescu.

Evenimentul nu va include doar proiecţia videoclipului, ci şi un concert al trupei, în care aceasta va prezenta cea mai nouă melodie, în premieră, live. Pentru perioada următoare, cei cinci membri au rezervate mai multe suprize. „Avem foarte multe surprize pentru oamenii ce ne urmăresc şi ne apreciază. În viitorul apropiat urmează aniversarea de nouă ani a trupei şi încă două piese lansate, una mai veche şi foarte preferată de public şi una nou-nouţă, tot cu un super mesaj şi căreia vrem să îi facem şi ei un super clip. Dar, ca să ştiţi mereu ce se întâmplă cu noi, trebuie doar să ne urmăriţi activitatea pe reţelele de socializare”, a conchis toboşarul No Antidote.

Trupa No Antidote a fost înfiinţată în septembrie 2007 de către Bogdan Oprănescu. De-a lungul anilor, s-au produs schimbări de componenţă şi de sunet, dar asta nu a împiedicat cu nimic participarea trupei la evenimente.

Politica