vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Vâlcea, la al doilea egal

În penultimul joc amical, înainte de startul sezonului, trupa lui Gane a remizat, 2-2, cu nou-promovata în eşalonul trei, FC Hermannstadt.

După victoria, de miercuri, de la Șirineasa, scor 3-0, ”viperele” nu au reușit să treacă de o altă grupare de liga a 3-a, FC Hermannstadt.

Cu câteva absenţe, dintre jucătorii vechi, precum Cucui şi Pârvulescu, care sunt accidentaţi, iar Piscanu, Ştefan şi C. Stoica, indisponibili şi ei pentru o scurtă perioadă, vâlcenii au deschis scorul în minutul 36, când juniorul Georgescu a profitat de eroarea portarului oaspeţilor. Sibienii au egalat, după câteva minute, prin Neacşa şi la vestiare s-a intrat la egalitate, scor 1-1. După pauză, cei doi antrenori, Jerry Gane şi Marian Mărgărit au făcut multe schimbări, iar CSM a revenit în avantaj în minutul 52, când fundaşul Neag a marcat cu un şut violent, din interiorul careului. În minutul 65, Hermannstadt la care sunt în probe și doi juniori de la CSM, portarul Voicilă şi fundaşul Bratu, care ar urma să fie împrumutaţi, a egalat prin Tătar.

La finele jocului portarul împrumutat în Zăvoi de la Dinamo Bucureşti, Vlad Muţiu a spus: ”Cu siguranţă o să vedeţi altă faţă a acestei echipe în campionat. Dacă voi avea evoluţii bune la Vâlcea, de ce nu, poate voi reveni la Liga I în viitorul apropiat. Momentan, însă, sunt la CSM şi mă gândesc să joc cât mai bine aici, apoi vom vedea ce va fi”.

Policlinica Buna Vestire Craiova

În echipa sibiană a jucat și Răzvan Dâlbea, fostul mijlocaş al CSM-ului, el fiind și antrenor secund.

În primul rând sunt jucător, antrenor secund sunt mai mult ca să îi ajut pe cei tineri să se integreze şi să se obişnuiască cu nivelul la care suntem acum. A fost un meci bun de pregătire, noi suntem în căutări, cu mulţi jucători noi, CSM este mai aproape de startul campionatului. Vâlcea este şi ea o echipă cu mulţi jucători noi, cu timpul, îşi va cristaliza o formulă de echipă şi îşi va îndeplini obiectivul. Este foarte important că Sibiul are din nou echipă, oamenii sunt dornici de fotbal, sperăm să îi aducem la stadion, prin jocul pe care îl vom presta în timpul campionatului”, a declarat Dâlbea.

În meciul din Zăvoi, la CSM au jucat: Muţiu – Samson, Neag, Dumitraşcu, Buşu – Vasile, Pârvu, Iordache, Georgescu – Fl. Costea, B. Geantă. Au mai intrat: Ed. Preda, Ov. Mihai, Ceapă, M. Ion, David, Drăghici, Cocină, Dina și B. Popescu. Oaspeţii antrenaţi de Marian Mărgărit au început în formula: Moldovan – Al. Barbu, Bratu, I. Tătaru, Medeşan, Dâlbea, Marcu, Lupu, Seiwerth, Neacşa, Necşulescu. Au mai jucat: Voicilă, Monea, Bâra, D. Popa, Trohin, D. Tătar, Piko, Tineiu, Rogozan, Cristiu, A. Câmpeanu.

Deoarece startul noului sezon al campionatul ligii secunde s-a amânat pentru 6 august, sâmbătă, formaţia antrenată de Jerry Gane va susţine ultimul amical din această vară, tot în Zăvoi, cu divizionara C, FCM Alexandria.

Politica