joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Podari şi Filiaşi s-au testat cu liga a patra

Cele două echipe doljene din eşalonul trei au jucat, sâmbătă, partide de verificare cu grupări din prima ligă doljeană

Divizionara C ACS Podari a susţinut, sâmbătă, un test pe teren propriu cu divizionara D doljeană Luceafărul Craiova. Chiar dacă s-au impus cu 5-3, elevii lui Florin Șoavă o puteau face la un scor mult mai mare, dar la scorul de 4-0, înregistrat în minutul 20, au decis să îl introducă în poarta adversarilor pe portarul Mecea, iar acesta a limitat proporţiile scorului şi a echilibrat puţin partida. În prima repriză pentru ACS Podari au marcat Matei, de două ori, Bălan şi Raicea, iar după pauză a punctat prin Cârstea.

La ACS Podari au jucat: Mecea – Ciocârlă, Avram, Vulpe, Bozgan – Raicea, D. Stancu, N. Nicolae, Fieraru – C. Matei, Cl. Bălan. Au mai intrat I. Sârmon, Cârstea, Grigore, Al. Stancu, Dumangiu, Furtună, Velica şi Gheorghe. Pentru echipa lui Florin Șoavă acest joc a fost ultimul înaintea plecării în stagiul de pregătire la Kladovo din Serbia. Doljenii vor pleca, miercuri, în localitatea de la Dunăre şi vor sosi în ţară pe 5 august, urmând ca apoi să mai joace şi alte partide de verificare. La Kladovo, Podari va susţine 2 sau 3 amicale.

O altă echipă doljeană din liga a 3-a, ACSO Filiaşi a remizat, sâmbătă, la Segarcea, scor 1-1(0-0), cu gruparea locală Progresul. După o primă repriză imaculată în dreptul golurilor, echipa lui Dragoş Bon, tehnician care a folosit câte o formulă de echipă în fiecare repriză, a deschis scorul prin juniorul Tănase. Gazdele au egalat dintr-o lovitură de la 11 metri transformată de Silistraru. La ACSO Filiaşi în prima repriză au jucat: Iovănescu – Calu, Bălaşa, Lupu, Orban – Bogdanovici, Obeanu, Moraru, Cruşoveanu – Duriţă, Fotescu. În repriza a doua formula a fost: Iovănescu – Niţă, Chircan, Istudor, Fruntelată-Georgescu, Ștoiu, Borneci, Tănase-Petcu, Cimpoieru. Au mai intrat japonezul Toshi, Zamfir şi Gogu.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Progresul Segarcea, echipă pregătită de fostul jucător de la Extensiv Craiova şi Astra, Petrişor Sima i-a avut în teren pe: M. Staicu-Ochea, Silistraru, Relea, Tomiţă-Nicu, I. Pârvan, C. Pârvan, Cojocaru-Băia, Niculescu. Au mai evoluat Băluţă, Daniel, Ene, Dumitru şi Miruţ.

ACSO Filiaşi şi Progresul Segarcea îşi vor da din nou întâlnire sâmbătă de la ora 11, pe stadionul ”Oltenia” de la Combinat. Până atunci segărcenii vor da piept, marţi de la ora 18.30, pe teren propriu, cu ocupanta locului secund în prima ligă judeţeană Viitorul Cârcea.

Politica