vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

IPJ Dolj. Acţiune la regimul circulaţiei publice

Miercuri, 20 iulie a.c., polițiști din cadrul Biroului Rutier Craiova au organizat şi executat, pe principalele artere rutiere din municipiul Craiova, o acțiune pentru prevenirea accidentelor rutiere generate de neacordarea de prioritate de către conducătorii auto pietonilor angajați în traversarea străzii regulamentar, de asemenea polițiștii au urmărit și prevenirea accidentelor cauzate de traversările neregulamentare.

În aceeași zi, în jurul prânzului, polițiștii rutieri au acționat în zone centrala în vederea fluidizării traficului rutier, urmărindu-se disciplinarea conducătorilor de autovehicule care opresc sau staţionează în locuri nepermise afectând fluenţa traficului rutier.

Polițiștii rutieri au constatat în cadrul activităților desfășurate 100 sancțiuni contravenționale de peste 11000 lei, dintre care 15 amenzi au fost aplicate pentru neacordare prioritate pietoni, 17 pentru traversări neregulamentare, 43 amenzi pentru opriri/staţionări neregulamentare.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Totodată, polițiștii au reținut în vederea suspendării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice 17  permise de conducere, 15 dintre acestea fiind reținute pentru neacordare prioritate pietoni.

Politica