vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Lavinia Craioveanu, preşedinte la Autoritatea Teritorială de Ordine Publică

Lavinia Craioveanu, consilier judeţean şi inspector şcolar general al Inspectoratului Școlar Judeţean, este noul preşedinte al Autorităţii Teritoriale de Ordine Publică (ATOP).

Preşedintele Consiliului Judeţean Dolj, Ion Prioteasa, a condus, miercuri, şedinţa de constituire a ATOP, în cadrul căreia a fost ales preşedintele acestei structuri, funcţie în care a fost desemnată Lavinia Craioveanu. Tot cu acest prilej, au fost stabilite componenţa şi conducerea celor trei comisii ale ATOP.

Autoritatea Teritorială de Ordine Publică este o instituţie etalon, o instituţie care este foarte prezentă în viaţa noastră cotidiană şi care apreciez că ar trebui să fie mult mai vizibilă pentru locuitorii judeţului.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Încă mai sunt persoane care nu ştiu despre existenţa acestei structuri, despre aspectele importante pe care le dezbateţi sau despre activitatea pe care o depuneţi în cadrul autorităţii. Îmi doresc să continuaţi lucrurile bune pe care le-aţi realizat în mandatele precedente ale ATOP şi să duceţi mai departe tradiţia pe care aţi iniţiat-o, respectiv de a organiza şedinţe ale autorităţii şi în alte localităţi din judeţ“, a declarat, în cadrul şedinţei, preşedintele Consiliului Judeţean Dolj, Ion Prioteasa.

Alături de preşedintele CJ Dolj, Ion Prioteasa, la şedinţa de constituire a Autorităţii Teritoriale de Ordine Publică, desfăşurată în sala de şedinţe a consiliului judeţean, a participat şi vicepreşedintele Alina Elena Tănăsescu.

Din noua componenţă a ATOP, transmite Consiliul Judeţean Dolj, fac parte şeful Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj, comisarul şef Constantin Nicolescu, inspectorul şef al Inspectoratului de Jandarmi Judeţean, generalul de brigadă Constantin Florea, inspectorul şef al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Oltenia“, colonelul Constantin Florea, subprefectul Simona Moise, directorul Poliţiei Locale a Municipiului Craiova, Octavian Mateescu, reprezentantul Corpului Naţional al Poliţiştilor, comisarul şef Marcel Barbu, reprezentanţii comunităţii – rectorul Universităţii din Craiova, prof. univ. dr. Cezar Spînu, jurnalistul Mircea Canţăr şi liderul sindical Victor Peţa, precum şi consilierii judeţeni Lavinia Craioveanu, Oana Bică, Clara Voicu, Marian Viorel Marin, Dorel Luică şi Nicolae Giugea.

 

Politica