joi, martie 28, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Sistem de detecţie a gazelor la Blocul Materno-Infantil din SJU Slatina

Blocul Materno-Infantil al Spitalului Judeţean de Urgenţă Slatina va dispune de un sistem de detecţie, semnalizare şi alarmare în caz de incendiu. De altfel, aceste tipuri de sistem au devenit obligatorii după incendiul de la Maternitatea Giuleşti, în urma căruia mai mulţi copii au decedat.

„SJU Slatina intenţionează să achiziţionează servicii de «Proiectare instalaţii de detecţie, semnalizare şi alarmare în caz de incendiu la Blocul Materno-Infantil», clădirea fiind P+9 etaje şi subsol. În vederea formulării ofertei şi a obţinerii de detalii tehnice, recomandăm vizita în teren pentru operatorii economici interesaţi, astfel încât oferta să fie disponibilă până pe 22 iulie. Serviciile prestate constau în elaborarea proiectului tehnic şi a detaliilor de execuţie”, se arată pe site-ul oficial al unităţii medicale.

Pe de altă parte, Consiliul Judeţean (CJ) Olt are în plină derulare două ample proiecte la nivelul Secţiilor de Neonatologie şi Pediatrie din cadrul SJU Slatina, lucrările fiind executate acum la etajul al treilea, informează gazetanoua.ro.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica