sâmbătă, aprilie 20, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Primăria Craiova, partener la trei evenimente, în perioada următoare

Primăria Craiova ar urma să se asocieze, în perioada următoare, cu mai multe entităţi, în vederea organizării mai multor evenimente. Este vorba despre Serbările Timişoreana, despre Campionatul Mondial de Salvare al Federaţiei Chinologice Internaţionale şi despre Divanul Degustătorilor de Film şi Artă Culinară. Pentru ultimele două, municipalitatea va contribui, de la bugetul local, cu suma de peste 80.000 de lei.

 

Consilierii locali votează, joi, în cadrul şedinţei ordinare, asocierea municipalităţii cu SC HOMEMADE STUFF SRL, pentru a susţine „Serbările Timişoreana”, care se vor desfăşura în perioada 23-24 iulie, în Piaţa „Mihai Viteazul”. Această asociere nu implică un cost concret din partea Primăriei Craiova, însă aceasta va trebui, printre altele, să asigure, în mod gratuit, spaţiul de desfăşurare a evenimentului, să sprijine logistic acţiunile de organizare şi promovare, să permită racordarea la curent şi apă, să se ocupe de curăţenie, dar şi să asigure autorizaţiile de liberă trecere în zonă.

85.141,50 lei pentru campionatul mondial al câinilor de salvare şi festivalul lui Dinescu

Policlinica Buna Vestire Craiova

O altă asociere ar fi aceea cu Asociaţia „Centrul Naţional de Educare Canină”, pentru susţinerea Campionatului Mondial de Salvare al Federaţiei Chinologice Internaţionale, între 25 şi 28 august. Această asociere cuprinde şi alocarea sumei de 5.141,50 lei din bugetul local pentru organizarea evenimentului, cuprinzând cheltuieli de cazare, servicii de restaurant, transport, materiale specifice competiţiei (indicatoare, marcaje, bannere) şi materiale de promovare.

Nu în ultimul rând, Primăria Craiova vrea să se asocieze din nou cu Fundaţia pentru Poezie „Mircea Dinescu”, pentru ediţia a VII-a a Divan Film Festival – Divanul Degustătorilor de Film şi Artă Culinară, care se va desfăşura între 20 şi 28 august. Asocierea ar urma să scoată din bugetul local suma de 80.000 de lei, pentru organizarea primelor două zile ale evenimentului (20-21 august), care vor avea loc în Craiova. Banii ar urma să meargă pe cazare, transport şi onorarii pentru invitaţi, organizare de proiecţii (ecran, generator, lumini, sunet), servicii de restaurant, materiale de promovare, premii, diplome şi flori.

Politica