vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

1.015 dascăli s-au înscris pentru examenul de titularizare

Persoanele care doresc săşi construiască o carieră în învăţământ au posibilitatea să se înscrie pentru a susţine examenul de titularizare. Patru centre de examinare vor fi puse la dispoziţia candidaţilor care vor susţine examenul miercuri, 20 iulie.

Pentru a susţine examenul de titularizare, la nivelul judeţului nostru s-au înscris 1.015 candidaţi. Ei vor susţine proba de concurs în 4 centre de examen, este vorba de centrul de la Liceul CFR, de la Liceul Henri Coandă, Charles Laugier şi de la Bibescu. Proba se va desfăşura miercuri, 20 iulie şi le dorim succes tuturor candidaţilor. Sperăm să fie note cât mai mari”, a spus Lavinia Craioveanu, inspector şcolar general, ISJ Dolj.

Cei mai mulţi candidaţi s-au înscris pentru specializarea învăţători şi educatori însă există şi posturi pentru care nu s-a înscris nicio persoană.

Policlinica Buna Vestire Craiova

La educatori avem peste 200 de candidaţi care s-au înscris pentru cele trei posturi titularizabile. Nu avem niciun post titularizabil la limba română şi la matematică, dar avem şi situaţia în care nu s-a înscris niciun candidat deşi avem posturi, este vorba de muzică instrumentală, ne confruntăm cu această problemă de mai mulţi ani, în niciun an nu există candidaţi pentru aceste posturi”, a mai spus Lavinia Craioveanu.

 

Politica