vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Parlamentul a fost evacuat

Parlamentul de la Ankara a fost evacuat în urma unei alerte de securitate. Forțele de ordine au scos afară toţi oamenii aflaţi în clădire în acel moment şi au blocat intrările şi ieşirile din clădire.

Situaţia de securitate din Turcia se menţine instabilă, mai ales în zona oraşelor Ankara şi Istanbul, informează o alertă de călătorie emisă, luni, de Ministerul Afacerilor Externe de la Bucureşti. MAE reiterează avertismentul adresat cetăţenilor români aflaţi sau care se deplasează în această ţară de a rămâne extrem de precauţi şi vigilenţi, evitând implicarea în orice manifestaţii sau alte evenimente publice care ar putea degenera în violenţe. „‘Este necesară informarea permanentă asupra evoluţiei interne din acest stat şi verificarea disponibilităţii mijloacelor de transport înspre sau dinspre Turcia”, precizează MAE, potrivit TVR.ro.

Bilanțul victimelor tentativei de lovitură de stat din Turcia a crescut. Și-au pierdut viața peste 290 de oameni. Șase mii de oameni, în mare parte militari și judecători au fost arestați.

Foto:voceatransilvaniei.ro

 

 

Politica