joi, aprilie 18, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Secretar de Primărie, şofer indisciplinat pus pe ceartă

Secretarul Primăriei Secu, Viorel Jianu, a fost prins, vineri, de poliţişti, conducând un autoturism neînmatriculat, dar şi cu dreptul de a conduce suspendat. Și, culmea, mașina era a Primăriei.

“Vineri, 15 iulie a.c., în jurul orei 8:30, poliţişti din cadrul Postului de Poliţie Secu şi Postului de Poliţie Argetoaia, aflaţi în executarea atribuţiilor de serviciu, l-au depistat în trafic pe J.VIOREL, 47 de ani, domiciliat în comuna Secu, Dolj în timp ce conducea, pe D.J. 606 C – Secu, un autoturism având termenul de valabilitate a autorizaţiei de circulaţie provizorie expirat din data de 8.07.2016, autoturismul fiind neînmatriculat.

De asemenea, în urma verificărilor efectuate de poliţiștii doljeni a rezultat faptul că J.VIOREL avea suspendat dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice până în luna octombrie 2016”, potrivit IPJ Dolj.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Supărat că poliţiştii nu îl iartă, acesta i-a ameninţat. Poliţiştii i-au întocmit însă dosar de cercetare penală şi continuă investigaţiile sub aspectul comiterii infracţiunilor de conducere cu permis suspendat şi conducerea unui autoturism neînmatriculat pe drumurile publice.

 

Politica