Secretar de Primărie, şofer indisciplinat pus pe ceartă

Date:

Secretarul Primăriei Secu, Viorel Jianu, a fost prins, vineri, de poliţişti, conducând un autoturism neînmatriculat, dar şi cu dreptul de a conduce suspendat. Și, culmea, mașina era a Primăriei.

“Vineri, 15 iulie a.c., în jurul orei 8:30, poliţişti din cadrul Postului de Poliţie Secu şi Postului de Poliţie Argetoaia, aflaţi în executarea atribuţiilor de serviciu, l-au depistat în trafic pe J.VIOREL, 47 de ani, domiciliat în comuna Secu, Dolj în timp ce conducea, pe D.J. 606 C – Secu, un autoturism având termenul de valabilitate a autorizaţiei de circulaţie provizorie expirat din data de 8.07.2016, autoturismul fiind neînmatriculat.

De asemenea, în urma verificărilor efectuate de poliţiștii doljeni a rezultat faptul că J.VIOREL avea suspendat dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice până în luna octombrie 2016”, potrivit IPJ Dolj.

Supărat că poliţiştii nu îl iartă, acesta i-a ameninţat. Poliţiştii i-au întocmit însă dosar de cercetare penală şi continuă investigaţiile sub aspectul comiterii infracţiunilor de conducere cu permis suspendat şi conducerea unui autoturism neînmatriculat pe drumurile publice.

 

Share post:

ULTIMA ORĂ
Recente

Drumul Oaselor, în reabilitare

DJ 676 E - Drumul Oaselor, așa cum îl...

„Otravă” la robinet, pe bani, în zeci de localități din Dolj

Bacterii care pot pune sănătatea în pericol și niveluri...

Aladin Georgescu, inspecție la Spitalul din Vânju Mare

Președintele Consiliului Județean (CJ) Mehedinți, Aladin Georgescu, a făcut,...

Ponta i-a răspuns lui Mititelu: „Crede că scapă dacă-l pupă în fund pe Iohannis”

Răspunsul fostului premier nu s-a lăsat mult așteptat, după...