vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

30 de jucãtori la reunirea Filiașului

Trupa lui Bon a început pregãtirea cu multe nume noi la primul antrenament

Divizionara C ACSO Filiași a pornit din nou la treabã pentru ediția 2016-2017. La prima strigare a antrenorului Dragoș Bon ce a avut loc pe arena de la Combinat au rãspuns prezent urmãtorii fotbaliști: Victor Lascu, Claudiu Iovãnescu, Sorin Mogoșanu – portari, Aurel Lupu, Cosmin Neacșu, Florin Cimpoeru, Florin Petcu, Cosmin Fruntelatã, Vlad Georgescu, Robert Cãle, Marius Sandu, Rãzvan Istudor, Marius Durițã, Alex Obeanu, Radu Moraru, Mario Tãnase, Alin Pârvuicã, Rodeanu Cârpici, Vlãduț Onicã, Irinel Chircan, Fabian Crușoveanu, Cosmin Daniel Calu, Alex Fotescu, Daniel Bãlașa și mai mulþi juniori sosiþi în probe.

”Sunt foarte încrezãtor pentru noul sezon, pentru cã am reușit sã aducem jucãtorii pe care mi i-am dorit. Am întãrit lotul pe posturile pe care aveam nevoie cu fotbaliști cu mare experiențã și de valoare. A venit portarul Mogoșanu, care a apãrat la Slatina în Liga a II-a, Alex Fotescu și Daniel Bãlașa, care au mai cochetat cu echipa noastrã, Cosmin Calu, un jucãtor polivalent, care în ultimele sezoane a jucat la Concordia Chiajna, și Robert Cãle, un fotbalist pe care l-am mai avut la FC Universitatea Craiova și este un tânãr de perspectivã și valoros. L-am mai cooptat pe Bogdan Dragomir, care este învoit pentru câteva zile, plus câțiva juniori, dar încã nu m-am edificat asupra lor. Ca la fiecare început sunt mulți jucãtori noi la antrenament, care vor sã vinã, sã impresioneze, dar lotul va fi format din 22 de jucãtori. Zilele urmãtoare vor fi decisive pentru a-mi definitiva lotul. Obiectivul este clasarea în primele șase locuri, indiferent de seria în care vom fi. Eu spun cã avem un lot foarte bun și vom putea sã fim printre fruntași în orice serie vom fi repartizați. Ne dorim sã facem o echipã competitivã și sã jucãm fiecare meci la victorie “, a afirmat antrenorul Dragoș Bon.

Tehnicianul craiovean va fi ajutat de secundul Laurențiu Pais, dar conducerea va mãri staff-ul tehnic cu încã un antrenor secund și unul care se va ocupa de pregãtirea portarilor.

Policlinica Buna Vestire Craiova

3 amicale stabilite la Straja

Pentru sezonul 2016-2017 ACSO Filiași are ca obiectiv clasarea pe locurile 1-6 și ca de fiecare datã în pauza precompetiționalã echipa va merge într-un stagiu de pregãtire centralizatã. Pânã pe 5 august filieșenii se vor antrena la baza de la Combinat, apoi vor pleca la Straja, unde vor dispune de condiții foarte bune și vor avea la dispoziþie stadionul echipei Minerul Lupeni. Mai mult, în stațiunea hunedoreanã trupa lui Dragoș Bon va juca trei amicale, cu Minerul Lupeni, Minerul Vulcan și Jiul Petroșani. Pânã atunci, sâmbãtã, 23 iulie, vor susține un amical cu Progresul Segarcea. ACSO Filiași avea stabilite și o dublã de verificare cu formaþia SCM Pitești, grupare care s-a luptat sezonul trecut pânã în ultima rundã pentru promovarea în liga secundã din C3, dar elevii lui Nicolae Dicã au depus vineri cerere de înscriere în divizia secundã. Cum campionatul la liga a doua va începe la sfârșitul acestei luni este posibil ca dubla cu argeșenii sã nu mai aibã loc.

Politica