vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Porsche, făcut praf de locomotiva unui tren

O tânără de 18 ani a ajuns la spital după ce maşina în care se afla a fost lovită de o locomotivă. Tânăra era pasageră pe scaunul din dreapta al autoturismului Porsche care aparţine omului de afaceri Constantin Căruntu. Acesta se afla la volan.

Accidentul s-a petercut la trecerea la nivel cu calea ferată din Floreşti.

“La data de 4 iulie a.c., poliţiştii din cadrul Secţiei 6 Poliţie Rurală Târgu Cărbuneşti au fost sesizaţi prin apelul 112 de un participant la traficul rutier despre faptul că în comuna Ţânţăreni, la trecea la nivel cu calea ferată, s-a produs un eveniment rutier.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Din primele cercetări efectuate de poliţişti la faţa locului a reieşit faptul că un bărbat, de 57 de ani, din municipiul Târgu Jiu, în timp ce conducea un autoturism, din direcţia Craiova, proprietate personală, la trecerea la nivel de cale ferată din satul Floreşti, nu a acordat prioritate de trecere unui tren personal, intrând în coliziune cu acesta.

În urma accidentului, o pasageră, de 18 ani, din oraşul Târgu Cărbuneşti, aflată pe scaunul din dreapta al autoturismului, a suferit leziuni, fiind transportată la Spitalul Orăşenesc Turceni, unde i-au fost efectuate investigaţii medicale, nefiind internată”, a transmis IPJ Gorj.

Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

 

 

Politica