vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Marea Bălăceală 2016

Acum că a venit vacanţa este timpul să ne relaxăm atât noi, cei tineri, cât şi adulţii si nici căldura de afară nu ar trebui să ne oprească. Cea mai mare bătaie cu apă din Craiova se apropie din ce în ce mai mult şi nu trebuie să ratezi ocazia de a participa!

Organizaţia Junior Chamber International Craiova te invită să iei parte la cea mai mare bătaie cu apă din Craiova. Când și unde? Pe 9 iulie începând cu ora 15.00 în Piaţa Mihai Viteazul. De ce? Acum, că atât examenul de capacitate, cât si cel de bacalaureat sunt pe ultima suta de metri trebuie să marcăm începutul vacanţei, iar în aceasta bătaie cu apă nici căldura nu ne va opri. Haideţi să ne relaxăm într-un mod diferit, să petrecem timp alături de prieteni şi de ce nu, să cunoaştem şi persoane noi.

De ce ai nevoie pentru a participa? Ei bine, este nevoie să completezi formularul de pe pagina oficiala a evenimentului „MAREA BĂLĂCEALĂ” – https://www.facebook.com/events/1057653734282876/ sau de pe site-ul www.jcicraiova.ro şi să aduci o sticlă de 0,5 l cu tine. Peste 300 de persoane şi-au arătat deja interesul de a participa în această activitate, aşa că de ce să nu ni te alături şi tu? Cu o sticlă de jumate, ne scăldăm pe saturate!

Policlinica Buna Vestire Craiova

Proiectele JCI Craiova se desfăşoară pe bază de voluntariat şi sunt axate pe cele 4 arii de dezvoltare ale JCI: antreprenoriat şi business, dezvoltare personală şi leadership, responsabilitate socială – implicare în comunitate, relaţii internaţionale şi implementarea obiectivelor mileniului (UN MDGs) setate alături de partenerul internaţional principal ONU.

Prin specificul organizaţiei, în raportul cu valorile europene vis-a-vis de responsabilitate cetăţeanului de drept, JCI promovează implicarea activă a antreprenorilor în comunitatea locală, stimulează implicarea tinerilor în societate și conceptul de cetăţenie activă.

 

Politica