vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Căruţașii, amendaţi de Poliţia Locală Drobeta Turnu Severin

Un bărbat care circula cu o căruţă, pe bulevardul Carol I din Drobeta Turnu Severin a fost amendat de poliţiştii locali cu suma de 1.000 lei, de la începutul anului, fiind sancţionate 30 de persoane care au fost surprinse pe anumite trasee cu vehicule cu tracţiune animală. Poliţiştii locali din Drobeta Turnu Sevein au transmis că în cursul zilei de luni,  pe bd.Carol I a fost depistat în trafic un vehicul cu tracţiune animală neînregistrat, în această zonă fiind interzisă circulaţia cu acest tip de vehicul.După ce l-au identificat pe proprietarul atelajului, bărbatul, în vârstă de 40 de ani, a fost sancţionat cu amendă de 1.000 lei. Sancţiunea a fost aplicată conform art.9 pct.5 lit.a din HCL 220/2011 rep.

„Precizăm că de la începutului anului, pentru încălcarea normelor locale cu privire la circulaţia vehiculelor cu tracţiune animală, poliţiştii locali au sancţionat un număr de 30 de persoane, cuantumul total al amenzilor aplicate fiind de 21.510 lei.”, anunţă Poliţia Locală Severin.
Câţi dintre aceştia au şi achitat amenzile, nu se știe, dar nu este greu de bănuit având în vedere că sunt persoane sărace cu venituri modeste. De precizat că circulaţia cu căruţa în Drobeta Turnu Severin nu este interzisă cu desăvârşire, aşa cum se întâmplă în alte municipii reşedinţă de judeţ. „În conformitate cu anexa nr.2 din HCL 220/2011 rep., traseele din municipiu pe care este permisă circulaţia vehiculelor cu tracţiune animală sunt următoarele: str. Banoviţei, str.Iazului, str.Padeş, Calea Drumul Cerneţului, b-dul Mihai Viteazul –tronson cuprins între sensul giratoriu şi prelungirea W.Mărăcineanu, prelungirea W.Mărăcineanu – tronson cuprins între B-dul M.Viteazu şi aleea de sud a Pădurii Crihala , aleea de sud a Pădurii Crihala –tronson cuprins între str.W.Mărăcineanu şi str.C.D.Ionescu , str. C.D.Ionescu – tronson cuprins între Pădurea Crihala şi str.Gh.Anghel , b-dul Vîrciorova –tronson cuprins între str.Ghe.Anghel şi Calea Dudaşului, Schela Cladovei – pe toate străzile, Gura Văii – pe toate străzile”, informează Poliţia Locală Severin.

 

Politica