Conecteaza-te cu noi

Actualitate

Un sfert de veac de AIESEC Craiova

Publicat

pe

În acest weekend AIESEC Craiova sărbătorește 25 de ani de activitate, în care a creat lideri și a schimbat destine. Aniversarea va avea loc sâmbăta aceasta, pe 2 iulie, la restaurantul Le Baron, începând cu ora 19:00.

              La acest eveniment vor participa peste 100 de persoane, dintre care alumni de succes, care au ajutat la crearea și consolidarea acestui local. Va fi prezent primul președinte din anul 1991, dar și membri actuali, parteneri și părinți.

Persoanele prezente vor face schimb de impresii într-o atmosferă plăcută, astfel ajutând la crearea de noi idei pentru a oferi societății o schimbare.

  În decursul anilor în Craiova au existat numeroase schimbări în bine din multe puncte de vedere, unul dintre ele fiind educația.

AIESEC desfășoară numeroase proiecte care încurajează educația non-formală, creativitatea și schimbul de experiențe dintre elevii și studenții craioveni și voluntarii internaționali.

Toți acești 25 de ani de activitate nu ar fi fost posibili dacă nu ar fi existat dedicare și multă muncă din partea membrilor, partenerilor, dar mai ales fără instituțiile care ne-au sprijinit în întreaga noastră activitate.

AIESEC este o organizație internațională de studenți, non-guvernamentală, apolitică, non-profit și care este prezentă în peste 126 de țări și teritorii din întreaga lume.

 

Continue Reading
Publicitate

© 2022. Toate drepturile rezervate.