marți, aprilie 23, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

O nouă ediție JCI Cycling Day, în weekend

Asociația Junior Chamber International (JCI) Craiova organizează sâmbătă, 2 iulie, începând cu ora 10.00, în Parcul Tineretului, ediția lunară a JCI Cycling Day.

Acţiunea constă într-o plimbare paşnică pe biciclete, având următorul traseu: Parcul Tineretului – Bulevardul Stirbei Vodă – Bulevardul 1 Mai – Str. Marin Sorescu – Bulevardul Gh. Chițu – Str. Caracal – Str. Henri Coandă (pauza hidratare) – Calea București – Str. A.I.Cuza – Str. Mihai Viteazul – Str. Brestei – Str. Bucovăț – Parcul Tineretului. Traseul are aproximativ 9 kilometri și poate fi parcurs fără a cauza blocaje în trafic. Cei care nu posedă biciclete pot închiria de la centrul de închirieri din Parcul Tineretului, plătind o taxă în acest sens.

Proiectul este o acțiune dedicată cetatenilor din Craiova și are ca scop conștientizarea publicului larg și a presei de nevoia promovării utilizării bicicletei ca o componentă esențială a mobilității urbane durabile și alternativa viabilă la transportul automobilistic, alături de transportul în comun și deplasarea pietonală. Prin acest proiect, JCI Craiova își dorește să atragă și atenţia participanţilor din trafic cu privire la siguranţa bicicliştilor şi, totodată, să promoveze mersul pe bicicletă, reducând gradul de poluare citadină.

Policlinica Buna Vestire Craiova

ATENȚIE! Minorii care au vârsta sub 14 ani nu pot lua parte la eveniment din cauza legislației în acest sens. 

Politica