joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Suporterii irlandezi, medaliați pentru „spiritul lor sportiv”

Medalia orașului Paris va merge la suporterii irlandezi pentru „spiritul lor sportiv”, a anunţat primarul capitalei Franţei, Anne Hidalgo, informează L'Equipe,scrie News.ro, potrivit Digi24.

Hidalgo a declarat că suporterii irlandezi au avut un comportament exemplar şi au creat o atmosferă frumoasă la Euro-2016. Naţionala Irlandei a fost eliminată de la Campionatul European în optimile de finală, fiind învinsă de Franţa, cu scorul de 2-1.

Pe parcursul turneului din Franţa, suporterii irlandezi s-au remarcat prin ceea ce au făcut în afara arenelor. Ei i-au cântat unui bebeluş francez un cântec de leagăn într-un mijloc de transport în comun din Bordeaux şi i-au cântat pe stradă câteva piese de dragoste unei franţuzoaice. Fanii au cântat şi într-un tunel în care se refugiaseră din cauza ploii, atrăgându-l în jocul lor şi pe un poliţist care încerca să îi convingă să părăsească zona. În plus, irlandezii au încercat în urmă cu câteva zile să repare plafonul unei maşini şi au pus bani în portieră pentru a plăti repararea acesteia, potrivit aceleiași surse. 

Policlinica Buna Vestire Craiova
 

Politica