vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Rafalele de vânt au produs pagube în Severin

Vijelia a provocat, din nou, pagube la Drobeta Turnu Severin. Mai multe bucăţi ale acoperişului unui bloc au fost spulberate de o rafală puternică de vânt. În cădere, acestea au spart geamurile mai multor apartamente şi s-au prăbuşit pe autoturismele parcate în faţa blocului.

Luni seara, o rafală de vânt puternic a desprins acoperişul de zeci de metri pătraţi al unui bloc cu patru etaje de pe strada 1 Decembrie, în apropierea intersecţiei cu strada Brâncoveanu, din Drobeta Turnu Severin. Oamenii spun că stăteau în apartamente când au auzit că afară s-a pornit urgia, iar când au ieşit au văzut cum acoperişul a fost spulberat ca o foaie de hârtie.

Printr-o sperietură groaznică a trecut proprietarul magazinului de la parterul blocului. Acesta tocmai închisese uşa la sfârşitul programului şi se îndrepta spre casă. Puţin a lipsit să nu fie surprins sub greutatea acoperişului. Două maşini care erau parcate în faţa blocului, printre care şi a lui au fost avariate.Mai mulţi pompieri au degajat acoperişurile de pe autoturismele avariate şi au urcat apoi pe blocul de vis-a-vis pentru a desface un alt acoperiş care rămăsese suspendat şi risca să se prăbuşească.Proprietarii urmau să evalueze pagubele şi să se  ocupe de reparaţii. Vântul puternic a rupt şi un copac la marginea oraşului Drobeta Turnu Severin care a blocat circulaţia, pe strada Banoviţei.

Policlinica Buna Vestire Craiova

 

Politica