sâmbătă, aprilie 20, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

PSD cheamă Curtea de Conturi la Primăria Balş

Consilierii locali de la PSD din Balş vor sesiza Curtea de Conturi cu privire la decontarea unor lucrări comandate şi plătite de Primărie în campania locală.

Preşedintele PSD Balş, Cătălin Rotea, spune, potrivit gazetanoua.ro că lucrările decontate în facturile respective au fost iniţiate direct, ocolindu-se consiliul local, cu încălcarea prevederilor legale, spre convingerea electoratului de promptitudinea administraţiei locale.

„Conform articolului 66, din Legea nr.273/2006, la sesizarea unei treimi din numărul consilierilor locali, Curtea de Conturi efectuează o verificare excepţională a administraţiei publice locale. După validarea mandatelor, consilierii locali PSD vor solicita această verificare, în dorinţa de a afla ce conţin cele peste 20 de facturi care stau teanc pe masa domnului arhitect-şef Iancu Jurebie. Este vorba de foarte multe facturi care sunt depozitate la arhitectul-şef. Sunt lucrări făcute în timpul campaniei electorale, fără indicatori tehnico-economici aprobaţi, fără obiectiv de investiţii aprobat, cu încredinţare directă. Amplasare băncuţe, asfaltat printre blocuri, coşuri de gunoi, fără ca aceste investiţii să aibă credite bugetare prevăzute, nimic. Sunt lucruri asupra cărora trăgeam un semnal de alarmă, în campania electorală, cu o săptămână înainte de alegeri”,  a afirmat Rotea.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica