Conecteaza-te cu noi

Oltenia

Grigoraş, aproape de un al treilea mandat la Pandurii. Se renunţă la varianta unui antrenor străin

Publicat

pe

Dacă în weekend preşedintele clubului gorjean Narcis Răducan afirma cu tărie că este în negocieri cu tehnicieni străini, se pare că între timp s-a reorientat către o mai veche cunoştinţă a pandurilor, Petre Grigoraş. Conform prosport.ro, oficialul echipei oltene a declarat că a ajuns la un acord verbal cu Petre Grigoraş pentru a ocupa din nou postul de antrenor la Pandurii.

"Am un acord verbal cu Grig (n.red. Petre Grigoraş) şi probabil că în două zile ne vedem în Slovenia. În perioade dificile ne întoarcem la origini şi, în cazul nostru, la fotbalul spectacol. Sperăm să se concretizeze negocierea", a declarat Narcis Răducan, conform ProSport.

Ar fi al treilea mandat de tehnician la Pandurii Târgu Jiu pentru Petre Grigoraş, care a mai pregătit echipa gorjeană în perioada 2010-2013 şi din aprilie 2014 până în iarna aceluiaşi an. După plecarea de la Pandurii, Petre Grigoraş a mai trecut pe băncile tehnice ale ASA Târgu Mureş şi ACS Poli Timişoara, formaţie care a retrogradat la finalul sezonului trecut. Totuşi, tehnicianul în vârstă de 51 de ani este considerat unul dintre cei mai de succes antrenori din istoria recentă a Pandurilor, iar sub comanda lui, echipa gorjeană a jucat un fotbal spectaculos, când avea în lot fotbalişti ca Alexandru Maxim, Claudiu Voiculeţ sau Mihai Răduţ.

 

Continue Reading
Publicitate

© 2022. Toate drepturile rezervate.