vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Președintele ALDE Dolj, Ion Cupă: „Organizația va reveni pe drumul cel bun”

Președintele ALDE Dolj a afirmat, vineri, în cadrul unei conferințe de presă că „organizația va reveni pe drumul cel bun” și că partidul este în plin proces de constituire a majorităților în consiliile locale, acolo unde a obținut mandate de consilieri.

Lipsa de omogenitate, de organizare echipei municipale ALDE a dus la dizolvarea Biroului Executiv Municipal al filialei craiovene a partidului, spune deputatul Ion Cupă, președinte ALDE Dolj: „La alegerile locale, ALDE s-a poziționat pe locul 3 ca forță politică în județul Dolj, cu toate acestea a existat o problemă destul de complicată la nivel de rezultate. Și anume, diferența semnificativă dintre votul politic de la consiliul local și votul politic de la consiliul județean. A avut loc o analiză la nivelul conducerii centrale, în care s-au prezentat toate motivele care au dus la acest lucru, iar concluzia finală, după acea ședință, a fost de dizolvare a Biroului Executiv Județean și a celui Municipal. Am fost desemnați eu și domnul Ghinea să reorganizăm cele două birouri, am prezentat propunerile și au fost aprobate.”

Președintele ALDE Dolj a explicat și ce a dus la dizolvarea celor două birouri. „A fost ca într-o familie în care soția trage într-o parte, iar soțul în alta, iar atunci familia nu merge bine. Eu am făcut eforturi în campanie ca aceste diferențe să nu se simtă”, a mai spus Cupă.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica