marți, aprilie 23, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Oltenia vrea autostradă! Vino si tu!

Pentru a patra oară, oltenii se vor întâlni, sâmbătă, la ieșirea din Craiova și își vor da mâna pentru a cere construirea autostrăzii Craiova-Pitești. Evenimentul va avea loc de la ora 11.

„Aşa cum ne-am propus, ne întâlnim lună de lună într-un marş al solidarităţii, prin care continuăm prin propriile forţe construirea simbolică a autostrăzii mult promise. Un demers simbol, prin care toţi decidenţii trebuie să înţeleagă necesitatea autostrăzii Craiova – Piteşti. Invităm cetăţenii şi toţi politicienii din regiune, indiferent de partidul din care fac parte să participe la acest eveniment. Autostrada Olteniei este ultima șansă la dezvoltare pentru o regiune părăsită de tineri și abandonată de investitori. Este ultima șansă pentru a oferi locuri de muncă și un viitor unei Oltenii uitate de guvernanții României din ultimii 25 de ani, trebuie să facem din acest caz o problemă de neignorat pentru Guvernul României, orice culoare politică ar avea el”, spune inițiatorul evenimentului, deputatul Florentin Gust.

Deputatul face din nou apel, într-o scrisoare deschisă, la ceilalți politiciei din regiune: „Deși nu există om care să nu fie de acord cu construcția acestei autostrăzi, guvernanți, de stânga și de dreapta, au ignorat până acum vocea oamenilor. A venit momentul ca politicienii Olteniei să vorbească aceeași limbă cu oamenii Olteniei, indiferent de partidele din care facem parte, indiferent de valorile în care credem.”

Policlinica Buna Vestire Craiova

 

Politica