vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Cercetaţi pentru tâlhărie

Trei persoane sunt cercetate în stare de reţinere şi control judiciar sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie, pentru o faptă comisă pe 16 iunie, în zona centrală a municipiului Râmnicu Vâlcea.

“La data de 22 iunie a.c., poliţiştii Poliţiei municipiului Râmnicu Vâlcea au identificat trei femei, L. Daniela, de 47 de ani, I. Nicoleta, de 21 de ani şi B. M., de 16 ani, toate din municipiul Râmnicu Vâlcea, bănuite de comiterea faptei de tâlhărie.

În fapt, la data de 16 iunie a.c., victima, lucrător comercial la un magazin din zona centrală a municipiului, a fost abordată de trei persoane de sex feminin, necunoscute, care au pretins că doresc să cumpere mai multe produse de îmbrăcăminte, însă scopul acestora era de a sustrage articole de vestimentaţie, prin distragerea atenţiei.

Policlinica Buna Vestire Craiova

În timp ce una dintre femeile bănuite de comiterea de infracţiuni a abordat-o pe vânzătoare, celelalte două femei au introdus patru perechi de blugi într-un „buzunar” special croit disimulat între fustele purtate de una dintre ele”, a declarat Alina Teodorescu, purtător de cuvânt al IPJ Vâlcea.

Angajatele magazinului au observat furtul şi le-au cerut hoaţelor să le dea înapoi bunurile sustrase. Ca să scape, hoaţele au creat o busculadă, lovind şi zgâriind cu unghiile pe una dintre lucrătoarele comerciale.

„Una dintre cele trei femei a fost oprită de un cetăţean aflat în apropiere. Femeia a fost condusă de către o patrulă a Poliţiei locale la sediul Poliţiei municipiului Râmnicu Vâlcea pentru efectuarea de cercetări şi tragerea la răspundere a acesteia. Poliţiştii vâlceni în urma cercetărilor şi investigaţiilor efectuate au reuşit identificarea şi a celorlalte două persoane bănuite de săvârşirea faptei de tâlhărie”, a mai precizat Alina Teodorescu.

Poliţiştii vâlceni continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie.

 

Politica