vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Baraj, liga a 3-a/ Cetate, şanse mici, dar mai speră

Sâmbătă de la ora 17 comuna doljeană Cetate va fi conectată la un nou meci important pentru echipa locală. Tractorul Cetate, cei drept cu şanse reduse de promovare, va încerca imposibilul, adică să remonteze diferenţa de 3 goluri cu care a pierdut meciul tur la Șirineasa, cu CS. Sâmbăta trecută Dorel Stoica şi compania au părut depăşiţi de miza jocului şi nu au fost foarte concentraţi în meciul de pe cocheta arenă din Șirineasa. Cu 4-1 s-a încheiat prima manşă în favoarea campioanei judeţului Vâlcea, golurile învingătorilor fiind marcate de Ceapă 2, Marinescu şi Ciocotoiu, în timp ce reuşita doljenilor a avenit în urma penaltiului transformat de Dorel Stoica. Acum doljenii vor să termine această dublă manşă cu fruntea sus şi de ce nu să spere la o răsturnare de scor.

”În primul meci de la baraj, şi cel mai important pentru noi din acest sezon, nu am reuşit o prestaţie foarte bună. Nu îmi explic cum nu am putut să ne concentrăm suficient. Oricum şi înaintea acelui joc calculele hârtiei dădeau ca favorită echipa din Șirineasa, dar noi sperăm ca la Cetate să ne mobilizăm şi atât timp cât mai sunt şanse să ne agăţăm de ele. Cei drept pornim cu un handicap de 3 goluri, dar în fotbal s-au mai văzut minuni şi de ce nu am produce şi noi una. Trebui să ne vedem de joc, să ne prezentăm mai bine decât în meciul tur de la Șirineasa”, a declarat căpitanul echipei din Cetate, Alin Sârbu.

La rândul său antrenorul grupării din Șirineasa, Ovidiu Iordache a spus: ”Chiar dacă am câştigat la o diferenţă care ne menţine favoriţi în această dublă manşă, rămânem modeşti. Nu trebuie să subestimăm adversarul sub nicio formă, sper ca la Cetate să facem un meci la fel de bun ca în tur şi să ne întoarcem acasă cu o promovare. Dacă sâmbăta trecută eram mai atenţi şi mai lucizi la finalizare, diferenţa putea fi mai mare, dar sunt mulţumit, am dovedit că suntem o echipă bună, am fost peste Tractorul Cetate şi merităm o frumoasă promovare.”

Policlinica Buna Vestire Craiova

Tot sâmbătă de la ora 17.30 în manşa retur se vor mai juca meciurile: Şoimii Topolog -Sportul Chişcani (în tur: 2-2), Axiopolis Cernavodă- Venus Independenţa (3-4), Progresul Bucureşti -Arsenal Malu (0-2), Flacăra Moreni – Voinţa Crevedia (2-2), CS Păuleşti – Euromania Dumbrăveni (3-1), Nemere din Ghelinţa – Petrolul Berca (2-4), Avântul Valea Mărului – Pajura Huşi (4-1), Gauss Răcăciuni – Siretul Lespezi (1-2), Luceafărul Mihai Eminescu – Voinţa Ion Creangă (1-0), Şomuz Fălticeni – FC Bistriţa (0-0), Unirea Mirsid -Viitorul Ulmeni (0-1), Recolta Dorolt – FC Hidişelu de Sus (3-0), Mureşul Luduş – Mureşul Vinţu de Jos (0-1), Viitorul Feleacu – Gloria Lunca Teuz Cermei (0-1), Hercules Lupeni – Ripensia Timişoara (0-4), Gilortul Tg. Cărbuneşti – FC Hermannstadt (0-1), FC Argeş 1953 Piteşti – Recolta Stoicăneşti (1-1), Olimpic Cetate Râşnov – Unirea Cristuru Secuiesc (1-3) şi Andrias Andrăşeşti – FCM Alexandria (1-3). Meciul CSM Şcolar Reşiţa – Pandurii Cerneţi nu se dispută.

 

 

Politica