sâmbătă, aprilie 20, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Tânăr, arestat pentru tentativă de omor și de tâlhărie

Un tânăr de 18 ani din comuna Ștefan cel Mare, județul Olt, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, pentru tentativă de omor calificat și tentativă de tâlhărie calificată, ambele infracțiuni au fost comise în perioada în care era minor. 

În fapt, s-a reţinut că în noaptea de 18/19 iunie 2015, inculpatul a pătruns, mascat, în locuinţa persoanei vătămate C.p. în vârstă de 83 de ani din com.Ştefan cel Mare jud.Olt, împrejurare în care a agresat-o în scopul de a sustrage sume de bani. Din Raportul de expertiză medico – legală a rezultat că victima a prezentat leziuni ce au necesitat pentru vindecare 30 – 35 de zile de îngrijiri medicale, cu menţiunea că leziunile traumatice i-au pus în primejdie viaţa.

Prin încheierea nr.46 din data de 21.06.2016, judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Olt  a admis propunerea acestei unităţi de parchet şi a dispus arestarea preventivă a inculpatului D.D.F., din com.Ştefan cel Mare jud.Olt, pe o perioadă de 30 de zile, informează compartimentul de informaţii şi relaţii publice din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt.

 

Politica