miercuri, aprilie 24, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Pandurii a plecat în cantonament fără un antrenor principal

Anunţul plecării lui Edi Iordănescu, după ce initial preşedintele Narcis Răducan adusese asigurări că antrenorul va continua la Pandurii, a creat probleme în planurile echipei, care a plecat, ieri, în cantonamentul din Slovenia fără să aibă un conducător al băncii tehnice, urmând să fie pregătită de secunzi până la alegerea unui principal.

Preşedintele clubului gorjean a răspuns zvonurilor apărute recent care vizează o posibilă plecare a lui de la conducerea echipei din Târgu Jiu, spunând că mai are un an de contract cu Pandurii şi doreşte să rămână aici, urmând ca în câteva zile să anunţe numele noului tehnician.

„Mă încăpăţânez să cred că Pandurii Târgu Jiu are viitor şi, în ciuda dificultăţilor, aştept cu nerăbdare dubla din Europa League şi sper ca aceasta să fie starea de spirit generală în acest sezon. Mai am un an de contract cu Pandurii şi sper să-mi pun amprenta, aici, în continuarea mandatului meu”, a declarat Narcis Răducan.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Conform panduriics.ro, 27 de jucători au făcut deplasarea în Slovenia, la Maribor, pentru stagiul de pregătire. O noutate în lotul pandur este Claudiu Voiculeţ, care urmează să fie transferat în următoarele zile, iar Alin Buleică s-a întors după împrumutul din sezonul trecut de la Concordia Chiajna. În Slovenia, Pandurii va miza pe următorii jucători: Răzvan Stanca, David Lazar şi Răzvan Negrilă – portari şi jucătorii Bogdan Unguruşan, Marian Pleaşcă, Nikola Vasiljevic, Constantin Grecu, Florin Acsinte, Filip Mrzljak, Alexandru Răuţă, Valentin Munteanu, Dan Nistor, Ioan Hora, Claudiu Voiculeţ, Alin Buleică, Andrei Piţian, Trifu Rodemis şi jucătorii echipei a doua Ionuţ Trocan, Alin Predescu, Andrei Şendroiu, Daniel Mărgărit, Adelin Pârcălabu, Bogdan Dănăricu, Carlo Erdei, Ionuţ David, Ioan Dodoi şi Amir Hemidi. Acestora li se va mai alătura la Maribor şi Gordan Bunoza care va reveni direct în cantonament el fiind învoit o perioadă de conducerea clubului pentru că s-a căsătorit. Lukas Droppa este absent nemotivat în continuare, acesta nu s-a prezentat la reunire şi la antrenamente, urmând să suporte rigorile regulamentului de ordine interioară şi legilor sportive.

 

 

Politica