vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Expoziție de pictura la Aeroportul International Craiova

Aeroportul International Craiova are deosebita placere de a va invita la vernisajul expozitiei de pictura FLEGMATIK care va avea loc in data de 29 iunie, la orele 19:00, in Galeria pietonala a Aeroportului Craiova.

Aeroportul International Craiova gazduieste expozitia de pictura si grafica a unei tinere talentate, Andrada Băleanu, elevă la Colegiul National “Fratii Buzesti”.

Viitoarea studenta la Regie a participat la expozițiile colective ale Școlii Populare de Arte „Cornetti” unde a studiat Pictura și Grafica.

Policlinica Buna Vestire Craiova

In data de 16 septembrie 2015 a luat parte împreună cu Smaranda Rușinaru la vernisajul expoziției „p u n c t c o m u n”expozitie de grafica si pictura, la Casa de Cultură „Traian Demetrescu” din Craiova.

Pe 19 mai 2016 a participat la vernisajul expoziției colective „SUPERREALISM” la Plant-Up, în cadrul Festivalului de Film din Bucuresti „Super”.

FLEGMATIK, prima expoziție individuală a artistei reuneste 13 tablouri și o instalație de fotografii care isi propune sa invadeze mintea privitorului prin culoare, compoziție și elemente comune prezentate în situații neobișnuite.

Tanara artista, la doar 17 ani, are o experienta vasta in domeniu: a facut două scurtmetraje premiate, a deschis o expozitie de pictura impreuna cu Smaranda Rusinaru, se pregateste pentru ambitioasa specializare de regizor si invita acum totii iubitorii artelor plastice sa ii admire frumoasa expozitie.

Pictura este un act dureros de realizare a unui echilibru intre viziunea interioara, virtuozitate si mister” (Don Demers)

Politica